Λάκη: Μεγάλη ανατροπή στη Τυνησία και πρόκριση στους «16»

Newsroom
Λάκη: Μεγάλη ανατροπή στη Τυνησία και πρόκριση στους «16»
Η Μιχαέλα Λάκη ανέτρεψε το 6-7, 1-4 για να φτάσει σε μια μεγάλη ανατροπή εις βάρος της Γερμανίδας Σίλβια Αμπρόσιο.

Τρομερή πρόκριση πήρε η Μιχαέλα Λάκη στο 25αρι τουρνουά του Μοναστίρ στη Τυνησία. Σε ένα ματς που ξεπέρασε τις 3 ώρες, κέρδισε την Γερμανίδα Σίλβια Αμπρόσιο με 2-1 σετ, κάνοντας τρομερή ανατροπή. Εχασε με 7-6 το πρώτο σετ (λίγο έλειψε να κάνει κι εκεί μυθική ανατροπή καθώς έχανε με 5-1 και ισοφάρισε σε 5-5, χάνοντας τελικά το tie break με 8-6) και ήταν πίσω με 4-1 στο δεύτερο, όμως πήρε πέντε συνεχόμενα game, κέρδισε το σετ με 6-4 και στη συνέχεια πήρε και το τρίτο και καθοριστικό σετ με 6-3, για να περάσει σητν επόμενη φάση.

Η Λάκη είναι και η μοναδική από τις τρεις Ελληνίδες που βρίσκονται στο Μοναστίρ, που συνεχίζει στα μονά. Χθες, η Σαπφώ Σακελλαρίδη είχε ηττηθεί σε ένα κλειστό ματς από την Ισπανίδα Εβα Γκερέρο Αλβάρες με 7-5, 6-3, ενώ σήμερα η Ελένη Κορδολαίμη υπέστη θλάση στους κοιλιακούς, εγκαταλείποντας την αναμέτρησή της με τη Γαλλίδα Ραμ κατά τη διάρκεια του 1ου σετ (στο 2-5).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα