Λάκη: Μπήκε στο κυρίως ταμπλό του 25Κ τουρνουά στο Μοναστίρ

Newsroom
Λάκη: Μπήκε στο κυρίως ταμπλό του 25Κ τουρνουά στο Μοναστίρ
Εξαιρετική εμφάνιση από την Μιχαέλα Λάκη που θα αγωνιστεί στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά στη Τυνησία, μετά από 3 διαδοχικές νίκες στα προκριματικά.

Με τρεις ελληνικές παρουσίες θα διεξαχθεί το κυρίως ταμπλό στο τουρνουά των 26.000 δολαρίων του Μοναστίρ στη Τυνησία, χάρη στη Μιχαέλα Λάκη.

Η 18χρονη τενίστρια επικράτησε με 2-0 σετ της Γιαπωνέζας Ερι Σιμίζου (6-1, 6-3) και μπήκε στο ταμπλό των «32» στην διοργάνωση.

Στον τρίτο προκριματικό γύρο, η Λάκη ήταν καταιγιστική. Κέρδισε το πρώτο σετ σε 37 λεπτά χάνοντας 18 πόντους σε όλο το σετ (πήρε 28 με 3 breaks), ενώ στο δεύτερο αν και βρέθηκε πίσω με 3-1 εξαιτίας ενός break της αντιπάλου της, πήρε πέντε συνεχόμενα κι έτσι προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό.

Εκεί, βρίσκεται και η Ελένη Κορδολαίμη που θα παίξει με την Γαλλίδα Αλις Ραμ, αλλά και η Σαπφώ Σακελλαρίδη που αντιμετωπίζει την Ισπανίδα Εύα Αλβάρες Γκερέρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα