Παπαμιχαήλ: Άρχισε με νίκη στο Copa LP της Χιλής

Newsroom
Παπαμιχαήλ: Άρχισε με νίκη στο Copa LP της Χιλής
Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ νικώντας την Ντάρια Αστακχόβα με 2-0 σετ προκρίθηκε στη φάση των «16» στο 125άρι WTA τουρνουά στην πόλη Κολίνα της Χιλής.

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ επιβλήθηκε της Ρωσίδας, Ντάρια Αστακχόβα με 6-3, 6-3 και προκρίθηκε στη φάση των «16» του Copa LP Chile στην πόλη Κολίνα της Χιλής.

Η 29χρονη Ελληνίδα, No.156, πραγματοποίησε νικηφόρα πρεμιέρα της στο τουρνουά της κατηγορίας WTA 125.

Η Παπαμιχαήλ υπέστη break στο 1ο game, από τη Ρωσίδα (Νο.159) αλλά κατέκτησε τα πέντε από τα έξι επόμενα games, για να προηγηθεί με 5-2 στο 1ο σετ και να το κατακτήσει με 6-3.

Η Παπαμιχαήλ άρχισε με break στο 1ο game και προηγήθηκε με 2-0, η Αστακχόβα μείωσε σε 5-3, αλλά η Παπαμιχαήλ με νέο break εξασφάλισε τη νίκη για το 6-3, έπειτα από 73 λεπτά.

Στον 2ο γύρο η Παπαμιχαήλ θα αντιμετωπίσει είτε τη 17χρονη Βικτόρια Χιμένεθ Κασίντσεβα από την Ανδόρα, Νο.7 στο ταμπλό και Νο.129 στην παγκόσμια κατάταξη, είτε την Τουρκάλα, Ιπέκ Οζ, Νο.210 στον κόσμο.

Παράλληλα, με συμπαίκτρια την Ουκρανή, Βαλέρια Στρακχόβα θα πάρει μέρος στο διπλό και το βράδυ της Τετάρτης (9/11) θα αντιμετωπίσουν τις Μπάμπος (Ουγγαρία)/Γκοργκότζε (Γεωργία).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα