Παπαμιχαήλ: Ρεκόρ καριέρας στην παγκόσμια κατάταξη

Newsroom
Παπαμιχαήλ: Ρεκόρ καριέρας στην παγκόσμια κατάταξη
Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ εξαργυρώνει τις καλές παρουσίες της με την άνοδο στην παγκόσμια κατάταξη, φθάνοντας στο Νο.143 και σε νέο ρεκόρ καριέρας.

Οι συνεχιζόμενες καλές εμφανίσεις από τη Δέσποινα Παπαμιχαήλ, αποτυπώνονται και στην παγκόσμια κατάταξη. Η 29χρονη Ελληνίδα παίκτρια μετά την παρουσία της στο τουρνουά στο Μοναστίρ της Τυνησίας, είχε άνοδο εννέα θέσεων, που την έφεραν στο Νο.143 της κατάταξης της WTA, σημειώνοντας νέο ρεκόρ καριέρας.

Η Παπαμιχαήλ άρχισε τη σεζόν από το Νο.182, στις 19 Σεπτεμβρίου βρέθηκε στο Νο.213 και μετά άρχισε η εντυπωσιακή άνοδος, στο Νο.175 στις 26 Σεπτεμβρίου, στο Νο.152 στις 10 Οκτωβρίου και τώρα στο Νο.143.

Τα δεδομένα μπορούν να πάνε ακόμα καλύτερα για την Παπαμιχαήλ, η οποία έχει δηλωθεί στο indoor τουρνουά των 60.000 δολαρίων στο Αμβούργο, σε μια εβδομάδα στην οποία δεν έχει να υπερασπιστεί ούτε έναν βαθμό, ενώ και την επόμενη έχει να διεκδικήσει 25 βαθμούς από τη συμμετοχή της στα ημιτελικά του τουρνουά των 25.000 δολαρίων στο Λάγκος.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα