Τζόκοβιτς: «Στέφανε καλύτερα να πηγαίνεις σε εστιατόρια, παρά να ανοίγεις ένα» (vid)

Newsroom
Τζόκοβιτς: «Στέφανε καλύτερα να πηγαίνεις σε εστιατόρια, παρά να ανοίγεις ένα» (vid)
Ο Τζόκοβιτς... απάντησε στον Τσιτσιπά για το ενδεχόμενο να ανοίξει εστιατόριο στον Καζακστάν και τον αποθάρρυνε...

Εχοντας στο παρελθόν δικά του εστιατόρια, ο Νόβακ Τζόκοβιτς είχε έτοιμη απάντηση στον Στέφανο Τσιτσιπά για το αν είναι καλή ιδέα να ανοίξει ένα, είτε στο Καζακστάν, είτε αλλού.

Και ο Σέρβος, έχοντας... καεί από αυτή την επιχειρηματική του δραστηριότητα, πρότεινε στον Στέφανο να προτιμά να επισκέπτεται εστιατόρια για να φάει, παρά να τα «τρέχει».

Κατά την απονομή του τροπαίου, ο Νόλε ξεκίνησε μιλώντας αποκλειστικά για τον Ελληνα τενίστα.

«Στέφανε σε ευχαριστώ για τα ωραία λόγια. Πάντα είσαι ταπεινός σε νίκες και στις ήττες. Στο μέλλον θα έχεις πάρα πολλές νίκες. Είσαι νέος ακόμη και τρομερός ανταγωνιστής. Είστε μια ωραία ομάδα όλοι. Εύχομαι τα καλύτερα, εκτός κι αν παίζεις μαζί μου!

Kαι για να απαντήσω στην πρότασή σου, από την προσωπική μου εμπειρία είναι καλύτερο να επισκέπτεσαι ένα εστιατόριο από το να το διευθύνεις! Όσο και αν μ' αρέσει η κουζίνα του Καζακστάν, που μου αρέσει και μένα πολύ, είναι εκπληκτική ειλικρινά, όπως και η φιλοξενία, όλα ήταν υπέροχα στη διοργάνωση. Υποθέτω το καλύτερο θα ήταν να ψάχνουμε σε όλο τον κόσμο Καζακικά εστιατόρια και να το αφήσουμε εκεί. Μπορούμε φυσικά να το συζητήσουμε, αλλά η πρότασή μου είναι να μην το κάνουμε!"», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την φιλοξενία, αλλά και τον κόσμο για την ατμόσφαιρα. «Το τι κάνετε για το τένις τα τελευταία χρόνια είναι πραγματικά εντυπωσιακό και σας αξίζουν μπράβο» ανέφερε.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα