Τσιτσιπάς: «Νομίζω ότι το έχουμε ξανακάνει αυτό με τον Νόλε…» (vid)

Newsroom
Τσιτσιπάς: «Νομίζω ότι το έχουμε ξανακάνει αυτό με τον Νόλε…» (vid)
Παρά την απογοήτευσή του από το αποτέλεσμα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε λίγο χιούμορ στην ομιλία του κατά την απονομή.

Μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει τον 10ο τίτλο καριέρας, όμως ο Στέφανος Τσιτσιπάς προσπάθησε να είναι ευδιάθετος στην ομιλία του κατά την απονομή.

Εχοντας χάσει πέντε τελικούς από τον Τζόκοβιτς, το πρώτο πράγμα που γύρισε και είπε, ήταν το εξής:

«Νομίζω ότι το έχουμε ξανακάνει αυτό με τον Νόβακ στο παρελθόν…Δεν θα σταματήσω φαίνεται να σου δίνω συγχαρητήρια… Για άλλη μια φορά λοιπόν συγχαρητήρια… Εκπληκτική εμφάνιση. Είσαι ένας φοβερός επαγγελματίας εντός και εκτός γηπέδων και δεν θα μπορούσε να ανήκει σε άλλον αυτό το τρόπαιο. Νιώθω λίγο ένοχος που έχω εκνευριστεί επειδή έχασα, γιατί ειλικρινά σου ανήκει αυτό το τρόπαιο».

Στη συνέχεια ο Στέφανος στάθηκε στην φιλοξενία και ειδικά στην… κουζίνα του Καζακστάν, ανοίγοντας και διάλογο με τον Νόλε.

«Δεν περίμενα να βρω τόσο φιλόξενη ατμόσφαιρα όταν ήρθα στο Καζακστάν. Σας ευχαριστώ πολύ. Ερωτεύτηκα τον κόσμο, αλλά και την κουζίνα σας. Δεν ξέρω αν έχετε καμία ιδέα για εστιατόριο. Δεν ξέρω αν ανοίξω κανένα, μήπως μου πει και ο Νόβακ… Πέρα απο την πλάκα, ευχαριστώ την ομάδα μου και τον κόσμο, με τους διοργανωτές. Νομίζω ότι αξίζετε περισσότερο από κάθε άλλον να έχετε αυτή την αναβάθμιση για 500αρι τουρνουά. Ελπίζω να συνεχίσετε έτσι. Είναι μια πολύ όμορφη πόλη για να παίζεις τένις» είπε ο Τσιτσιπάς που στο τέλος ευχαρίστησε στα ρώσικα με ένα «σπασίμπα» τον κόσμο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα