Μεντβέντεφ: «Αν κέρδιζα δεν θα έπαιζα στον τελικό»

Newsroom
Μεντβέντεφ: «Αν κέρδιζα δεν θα έπαιζα στον τελικό»
Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ εξήγησε τον λόγο της ξαφνικής απόσυρσής του στον ημιτελικό με τον Τζόκοβιτς.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ αιφνιδίασε τους πάντες όταν μετά το τέλος του δεύτερου σετ στον ημιτελικό της Αστάνα κόντρα στον Τζόκοβιτς, αποσύρθηκε.

Ο Ρώσος εξήγησε στον Νόλε τον λόγο που το έκανε, με τον Σέρβο να είναι απορημένος και απλά να αποδέχεται την αποχώρηση του αντιπάλου του. Ο Μεντβέντεφ επιβεβαίωσε ωστόσο πως είχε πρόβλημα στο πόδι και είπε μάλιστα πως αν συνέχιζε και κέρδιζε τον αγώνα, δεν θα έπαιζε στον τελικό και γι’ αυτό πήρε την απόφαση να αποχωρήσει.

«Στο 1-0 στο tie break του δεύτερου σετ, ένιωσα ένα "κλικ" στο αριστερό μου πόδι, στον προσαγωγό, όταν χτύπησα από τα αριστερά σε ανοιχτή στάση. Στην αρχή σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι κράμπα. Μετά κατάλαβα ότι δεν ήταν. Αμέσως ένιωσα ότι είχα τραβήξει έναν μυ, ζαλίστηκα. θα μπορούσα να παίξω ένα ακόμα σετ, αλλά αν το έκανα θα έχανα μισή χρονιά αντί για έναν μήνα. Δεν έχω ιδέα πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός μου, αλλά νιώθω ότι υπάρχει διάστρεμμα ή ρήξη. Όχι, όμως, σε τέτοιο βαθμό που να μείνω εκτός δράσης για τρεις μήνες. Σίγουρα, πάντως, υπάρχει διάταση, γιατί το περπάτημα είναι δύσκολο. Θα επιστρέψω στο Μονακό, θα κάνω εξετάσεις και θα είναι ξεκάθαρος ο χρόνος αποθεραπείας και επιστροφής μου», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Μεντβέντεφ.

«Αν κέρδιζα, δεν θα έπαιζα στο τελικό. Σκέφτηκα, εντάξει, ας προσπαθήσω να βγάλω κάποια χτυπήματα. Αν κερδίσω, δεν μπορώ να κάνω τίποτα, θα αποσυρθώ. Αν το χάσω, συγχαρητήρια στον Νόβακ, είναι ακόμα σε καλή κατάσταση. Του εύχομαι καλή τύχη στον τελικό» πρόσθεσε ο Ρώσος, εξηγώντας τον λόγο αποχώρησής του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα