Τσιτσιπάς: Ενίσχυσε με 10.000 δολάρια το Ίδρυμα Ελίνα Σβιτόλινα

Newsroom
Τσιτσιπάς: Ενίσχυσε με 10.000 δολάρια το Ίδρυμα Ελίνα Σβιτόλινα
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε μια σπουδαία κίνηση προσέφερε το ποσό των 10.000 δολαρίων, θέλοντας να ενισχύσει το έργο που επιτελεί η Ελίνα Σβιτόλινα στην Ουκρανία, μέσα από το Ίδρυμά της.

Σε μια ξεχωριστή κίνηση προχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλοντας να ενισχύσει το έργο του Ιδρύματος Ελίνα Σβιτόλινα, προσφέροντας το ποσό των 10.000 δολαρίων.

Η Σβιτόλινα μέσα από το ίδρυμα στηρίζει την ανάπτυξη του τένις στην Ουκρανία, ιδιαίτερα τους ταλαντούχους αθλητές. Μετά μάλιστα την πολύμηνη εισβολή των Ρώσων και του πολέμου που έχει ξεσπάσει στη χώρα της, οι ανάγκες υποστήριξης του έργου της έγιναν ακόμα μεγαλύτερες.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο έρχεται η κίνηση του Στέφανου Τσιτσιπά να στηρίξει με το δικό του τρόπο το έργο της Σβιτόλινα, γνωρίζοντας πολύ καλά το έργο που προσφέρει.

«Ένιωσα την ανάγκη να βοηθήσω την Ουκρανία με άλλο τρόπο. «Ήθελα να υποστηρίξω τους νέους Ουκρανούς σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για αυτούς» τόνισε ο 24χρονος Έλληνας παίκτης.

Η Ελίνα Σβιτολίνα μέσω δήλωσή της ευχαρίστησε τον Τσιτσιπά, λέγοντας: «Ήξερα ότι ο Στέφανος δεν είναι μόνο εξαιρετικός αθλητής, αλλά και μεγαλόκαρδος άνθρωπος. Στην πραγματικότητα είναι σημαντικό όχι μόνο ποιος είσαι σε ένα γήπεδο, αλλά και ποιες είναι οι αξίες σου εκτός γηπέδου.

Σήμερα η Ουκρανία υποστηρίζεται από όλο τον κόσμο. Αλλά νιώθω ιδιαίτερα περήφανος για αυτό που κάνουν οι φίλοι και οι συνάδελφοί μου. Για τη βοήθεια που έχει προσφέρει ο Στέφανος».

 

Τελευταία Νέα