Τσιτσιπάς: Αρχή με Κραΐνοβιτς στο Σινσινάτι

Newsroom
Τσιτσιπάς: Αρχή με Κραΐνοβιτς στο Σινσινάτι
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αρχίζει τους αγώνες του στο Σινσινάτι με πρώτο αντίπαλο τον Σέρβο, Φίλιπ Κραΐνοβιτς. Λίγο μετά ο Έλληνας παίκτης θα αγωνιστεί και στο διπλό.

O Φίλιπ Κραΐνοβιτς θα είναι ο παίκτης που θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον πρώτο αγώνα στο Σινσινάτι. Ο Σέρβος νίκησε τον Ντάνιελ Έβανς με 6-3, 6-4 και θα βρεθεί στο δρόμο του Τσιτσιπά για τη φάση των «32» σε ένα παιχνίδι που θα γίνει το βράδυ της Τετάρτης (17/8) και αναμένεται να αρχίσει μετά τις 21:30.

Ο Τσιτσιπάς και ο Κραΐνοβιτς έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές με τον Έλληνα τενίστα να προηγείται με 2-1, ωστόσο στην τελευταία τους συνάντηση, πέρυσι στο Αμβούργο, ο Σέρβος είχε επικρατήσει στα τρία σετ.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα επιστρέψει στο κορτ, όπου μαζί με τον Χόλγκερ Ρουν θα παίξουν στον 1ο γύρο στο διπλό, κόντρα στους Ράφαελ Μάτος (Βραζιλία) και Νταβίντ Βέγκα Ερνάντεζ (Ισπανία).


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα