Ζβέρεφ: Αποκάλυψε ότι είναι διαβητικός

Newsroom
Ζβέρεφ: Αποκάλυψε ότι είναι διαβητικός
Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για το γεγονός ότι είναι διαβητικός, με αφορμή την δημιουργία ιδρύματος για την στήριξη των παιδιών με διαβήτη.

Στον χώρο του τένις ήταν γνωστό ότι ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ είναι διαβητικός. Ο ίδιος δεν ήθελε να μιλά γι’ αυτό και είχε γίνει σεβαστό από όλους.

Ωστόσο, με αφορμή την δημιουργία ιδρύματος για παιδιά που πάσχουν από την ίδια ασθένεια, ο Γερμανός τενίστας επιβεβαίωσε ότι και ο ίδιος αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα από μικρό παιδί.

«Όταν ήμουν μικρός δεν το σκεφτόμουν πολύ, αλλά αργότερα άρχισα να το σκέφτομαι ολοένα και περισσότερο. Θέλω να δείξω ότι μπορείς να πας μακριά με αυτή την ασθένεια. Τώρα, με όλη την επιτυχία πίσω μου, νιώθω άνετα να πω δημόσια για αυτή την πρωτοβουλία» ανέφερε ο Ζβέρεφ που τόνισε πως «είναι σημαντικό για μένα να δώσω κάτι πίσω και να βοηθήσω άλλους ασθενείς».

Να τονιστεί πως το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης ακόμη αναρρώνει από τον τραυματισμό του στο Roland Garros και κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το US Open αν και όλα δείχνουν πως αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο.

 

Τελευταία Νέα