Ρούμπλεφ: «Αν χρειαστεί θα αλλάξω υπηκοότητα»

Newsroom
Ρούμπλεφ: «Αν χρειαστεί θα αλλάξω υπηκοότητα»
Ο Αντρέι Ρούμπλεφ σε δηλώσεις του τόνισε πως δεν θα διστάσει να απαρνηθεί την ρωσική υπηκοότητα αν συνεχίσει να αποτελεί εμπόδιο στην καριέρα του.

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ σε δηλώσεις του ανέφερε πως η αλλαγή υπηκοότητας, θα ήταν κάτι που θα σκεφτόταν αν συνεχιστεί αυτός ο αποκλεισμός των Ρώσων αθλητών από διοργανώσεις.

Μετά την Ντάρια Κασάτκινα, που στις αποκαλύψεις της για την σεξουαλικότητά της είπε ότι σκέφτεται σοβαρά να αλλάξει υπηκοότητα, ήρθε η σειρά του Ρούμπλεφ να… ξεστομίσει κάτι παρόμοιο.

«Αν μιλάμε για την πρόσβαση στο Wimbledon, θα ήταν αποδεκτό. Αν αποβληθούμε και από άλλα τουρνουά και θέλω να συνεχίσω την καριέρα μου στο τένις, η αλλαγή υπηκοότητας είναι μία επιλογή» είπε στο κανάλι του στο Youtube.

«Είχαμε κάνει προτάσεις στους Βρετανούς και ενοχλήθηκα με την στάση τους. Ότι έχω βγάλει, το έχω κερδίσει, το έχω επενδύσει στην καριέρα μου. Και ξαφνικά αυτοί μου απαγορεύουν να κάνω τη δουλειά μου, προσφέραμε λύσεις, όπως να παίξουμε μικτό διπλό με Ουκρανούς, ή να μην παραστούμε σε απονομές αν φτάναμε τελικούς, αλλά δεν λάβαμε απάντηση» πρόσθεσε ο Ρώσος τενίστας.

 

Τελευταία Νέα