Τσιτσιπάς: Το ειρωνικό post του BBC για τον Έλληνα τενίστα

Newsroom
Τσιτσιπάς: Το ειρωνικό post του BBC για τον Έλληνα τενίστα
Post με τα tweets του Στέφανου Τσιτσιπά έκανε το BBC Sport αποκαλώντας τον «τελευταίο Έλληνα φιλόσοφο».

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει γίνει viral για μη αγωνιστικούς λόγους. Οι ατάκες στο προσωπικό του προφίλ στο twitter κάνουν τον γύρο όχι μόνο της χώρα μας, μα όλου του κόσμου με το BBC Sport να κάνει ειδική μνεία για τον τελευταίο... Έλληνα φιλόσοφο όπως τον αποκαλεί.

Συγκεκριμένα το δημοφιλές βρετανικό Μέσο, το οποίο θυμίζουμε είχε φιλοξενήσει την τελευταία συνέντευξη του Έλληνα τενίστα όπου αποκάλυψε την «τρελή» ρουτίνα του για τη φροντίδα της κόμης του, δημοσίευσε μια σειρά από tweets του Στέφανου το οποίο συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Πυθαγόρας, Πλάτωνας, Σωκράτης... Τσιτσιπάς. Απλά ο τελευταίος σε μια μακρά σειρά Ελλήνων φιλοσόφων».

«Μια κυλιόμενη σκάλα και μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα είναι δύο πράγματα που μπορούν να σταματήσουν να λειτουργούν και να επιτύχουν τον αρχικό τους στόχο», «Τα αβοκάντο δεν είναι τόσο καλά όσο το γουακαμόλε», «Το να λες σε κάποιον ότι του πάνε τα γένια σημαίνει βασικά ότι δείχνει καλύτερος όσο λιγότερο βλέπεις το πρόσωπό του», είναι μερικά από τα «τιτιβίσματα» που συμπεριέλαβε το BBC στο ποστάρισμά του.

Δείτε το:

bbc

 

Τελευταία Νέα