Τσιτσιπάς: «Εχω παίξει σε τελικό πριν από grand slam και δούλεψε καλά» (vid)

Newsroom
Τσιτσιπάς: «Εχω παίξει σε τελικό πριν από grand slam και δούλεψε καλά» (vid)
Το… 2021 θυμήθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την πρόκριση στον τελικό της Μαγιόρκα.

Στη μοναδική φορά που έπαιξε σε τελικό grand slam ο Στέφανος Τσιτσιπάς, πέρυσι στο Roland Garros, ακριβώς πριν είχε κερδίσει τίτλο (Λυών).

Φέτος, στην επιφάνεια του γρασιδιού, πριν πάει στο Wimbledon θα διεκδικήσει έναν τίτλο στην Μαγιόρκα (250αρι όπως και αυτό στη Λυών πέρυσι).

Αυτό φαίνεται πως είναι ένας καλός οιωνός για το Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, που στάθηκε στις δηλώσεις του πάνω σε αυτή τη σύμπτωση.

«Ενιωσα καλύτερα σήμερα σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Επαιξα καλό παιχνίδι και είμαι χαρούμενος. Εύχομαι να είναι καλά ο άνθρωπος που λιποθύμησε στις κερκίδες» είπε αρχικά και συνέχισε: «Εχω παίξει τελικό πριν από grand slam, ήταν πέρυσι πριν τον τελικό του Roland Garros κι αυτό δούλεψε καλά για μένα γιατί είχα συνέπεια. Βέβαια εδώ είναι διαφορετικά γιατί μιλάμε για άλλη επιφάνεια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα