Θάνος: Ξανά πρωταθλητής Ελλάδας

Newsroom
Θάνος: Ξανά πρωταθλητής Ελλάδας
Ο Αριστοτέλης Θάνος αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στο τένις για 3η διαδοχική χρονιά.

Ο Αριστοτέλης Θάνος επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του και αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας για τρίτη διαδοχική σεζόν, νικώντας στον τελικό τον Γιάννη Ξυλά με 6-4, 6-2.

Ο 21χρονος αθλητής του Α.Ο.Α. Ηλιούπολης δεν έχασε κανένα σετ στην πορεία του μέχρι τον 3ο συνεχόμενο τίτλο αυτή την εβδομάδα και σε συνολικά έξι παιχνίδια

Στον 1ο γύρο απέκλεισε τον Αριστοτέλη Μουράτογλου με 6-1, 6-2, στο 2ο γύρο τον Δημήτρη Παλιούρα με 6-1, 6-3, στον 3ο γύρο τον Χρήστο Γκλαβά με 6-3, 6-3, στα προημιτελικά τον Φίλιππο Ζαχιώτη με 6-1, 6-1 και στα ημιτελικά τον Μιχάλη Σακελλαρίδη με 7-5, 6-3 και όπως και πέρυσι στον τελικό συνάντησε τον Γιάννη Ξυλά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Θάνος αναδείχθηκε για 1η φορά πρωταθλητής το 2020, μόλις στη 2η συμμετοχή του στο θεσμό και στα 19 του χρόνια. Έκτοτε έχει δημιουργήσει ένα νικηφόρο σερί 18 διαδοχικών νικών, έχοντας χάσει μόλις δύο σετ. Την 3η θέση στο μονό ανδρών πήρε ο Μιχάλης Σακελλαρίδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα