Τένις: Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Μτσεντλίτζε

Newsroom
Τένις: Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Μτσεντλίτζε
Η Ελένη Μτσεντλίτζε αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας για 2η φορά στην καριέρα της, κερδίζοντας στον τελικό τη Δήμητρα Παύλου.

Η Μτσεντλίτζε, η οποία εκπροσωπεί τον Α.Ο.Α. Σταυρούπολης Ίφιτος, επικράτησε στον σημερινό τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος τένις της Δήμητρας Παύλου με 6-2, 6-2 και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας για 2η φορά στην καριέρα της.

Η 21χρονη τενίστρια απέκλεισε στην διοργάνωση κατά σειρά τις Ευτυχία Σαλτίδου (6-1, 6-1), Νικόλ Νικολή (6-0, 6-3), Βικτώρια Παπαδοπούλου (6-0, 6-0), Εμμανουέλα Αντωνάκη (2-6, 7-5), 6-1 και Ελένη Κοροκοζίδη (6-4, 6-4) πριν κερδίσει την Παύλου στον τελικό.

Η Μτσεντλίτζε είχε κερδίσει τον τίτλο και το 2018, ενώ ήταν φιναλίστ το 2019 και το 2020. Από την πλευρά της η Παύλου ήταν και πέρυσι φιναλίστ όπου και έχασε τον τίτλο από την Λάκη. Την 3η θέση στο ταμπλό των γυναικών πήρε η Ελένη Κοροκοζίδη, η οποία κέρδισε την Αθηνά Πήττα με 6-3, 6-2.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα