Ναδάλ: Πάει στην Αγγλία με στόχο το Wimbledon

Newsroom
Ναδάλ: Πάει στην Αγγλία με στόχο το Wimbledon
Ο Ράφαελ Ναδάλ ετοιμάζει βαλίτσες για το Λονδίνο, με στόχο να επιστρέψει έπειτα από τρία χρόνια στο Wimbledon.

Ο Ράφαελ Nαδάλ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή (18/6) από τη Μαγιόρκα, ανακοίνωσε πως θα ταξιδέψει στο Λονδίνο την ερχόμενη εβδομάδα, όπου θα δώσει δύο αγώνες επίδειξης, πριν πάρει την τελική του απόφαση για το Wimbledon (27/6-10/7).

«Η θεραπεία στη Βαρκελώνη μού έδωσε άμεσα θετικά αποτελέσματα. Ο πόνος έχει υποχωρήσει σημαντικά. Κάποιες φορές με πονάει στη μια πλευρά και κάποιες φορές στην άλλη, αλλά η κατάσταση είναι ελέγξιμη», είπε χαρακτηριστικά ο Ναδάλ για το πρόβλημα που αποκόμισε στο πόδι μετά το Roland Garros.

Ο κάτοχος 22 Grand Slam τίτλων θα έχει στη διάθεσή του μια εβδομάδα, στην οποία θα κάνει καθημερινές προπονήσεις κι όλα πάνε καλά, προφανώς θα αγωνιστεί στο Wimbledon, όπου αναμένεται να επιστρέψει μετά από τρία χρόνια.

«Ο στόχος είναι να παίξω στο Wimbledon. Η θεραπεία και η μια εβδομάδα προπονήσεων μού έδωσαν ελπίδες. Δεν θα πήγαινα αν δεν σκόπευα να παίξω. Θα παίξω σε ένα τουρνουά επίδειξης και μετά θα προπονηθώ για μια εβδομάδα, για να δω αν είναι εφικτό να παίξω στο Wimbledon», δήλωσε ο Ισπανός.

 

Τελευταία Νέα