Βασιλείου: Πρωτιά σε μίτινγκ στην Ελβετία

Newsroom
Βασιλείου: Πρωτιά σε μίτινγκ στην Ελβετία
H Ειρήνη Βασιλείου έκανε πρεμιέρα στα 400μ. στον ανοιχτό στίβο σε μίτινγκ στην Ελβετία, κάνοντας πρόβα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης.

Η Ειρήνη Βασιλείου πραγματοποίησε την Τετάρτη (15/6) τον πρώτο αγώνα της σεζόν στα 400μ. στον και το συνδύασε με μια καλή επίδοση. Η έμπειρη αθλήτρια συμμετείχε σε αγώνες στην πόλη Λα Σο ντε Φον στην Ελβετία, όπου πήρε την 1η θέση με 53.10 κι έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση.

Η 32χρονη αθλήτρια έχει την 3η καλύτερη επίθεση όλων των εποχών στα 400μ. με 51.75 από το 2019 και αναμένεται να κάνει τον επόμενο αγώνα της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης (25-26 Ιουνίου).

Στο μεταξύ, όπως ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ οι δηλώσεις συμμετοχής για το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών και νεών ανδρών0γυναικών Κ23 κλείνουν την Πέμπτη (16/6) στις 14.00. Μετά το πέρας της συγκεκριμένης προθεσμίας, καμία δήλωση δε θα γίνει δεκτή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα