Σάκκαρη: Αποκλεισμός στο διπλό με την Βέκιτς

Newsroom
Σάκκαρη: Αποκλεισμός στο διπλό με την Βέκιτς
Οι Μαρία Σάκκαρη και Ντόνα Βέκιτς αποκλείστηκαν από τον πρώτο γύρο του διπλό στο Νότιγχαμ.

Η Μαρία Σάκκαρη με συμπαίκτρια την Ντόνα Βέκιτς από την Κροατία, γνώρισαν την ήττα πό τις Σαμάνθα Στόσουρ (Αυστραλία) και Λατίσα Τσαν (Κινεζική Ταϊπέι) με 6-3, 6-3 στον 1ο γύρο του διπλού γυναικών στο τουρνουά του Νότιγχαμ.

Στο πρώτο σετ οι Στόζουρ και Τσαν έφτασαν γρήγορα σε break και ένα σκορ 3-0, που έγινε 5-2. Η Μαρία μαζί με την Βέκιτς μείωσαν σε 5-3 και στο σερβίς των αντιπάλων τους έφτασαν μια ανάσα από το break και το 5-4, ωστόσο Στόζουρ και Τσαν κατάφεραν να κλείσουν το σετ με 6-3.

Στο δεύτερο σετ η Αυστραλή και η τενίστρια από την Ταϊπέι έφτασαν ξανά σε γρήγορο break με αποτέλεσμα να προηγηθούν με 4-1. Ωστόσο οι Σάκκαρη και Βέκιτς απάντησαν με break και ακολούθως με love game μείωσαν σε 4-3, μπαίνοντας ξανά στη διεκδίκηση του σετ. Οι Στόζουρ/Τσαν κράτησαν το σερβίς τους για το 5-4, έφθασαν 15-40 και εκμεταλλευόμενες το πρώτο match point, πήραν το σετ με 6-3 και μαζί τη νίκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα