Σάκκαρη: «Η Ραντουκάνου είναι από τις αδικημένες στο Tour»

Newsroom
Σάκκαρη: «Η Ραντουκάνου είναι από τις αδικημένες στο Tour»
Η Μαρία Σάκκαρη αναφέρθηκε στην Εμα Ραντουκάνου που αποσύρθηκε από το τουρνουά του Νότιγχαμ.

Το γεγονός ότι μετά την κατάκτηση του US Open, η Εμα Ραντουκάνου αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα (αγωνιστικά, ψυχολογικά και με τραυματισμούς) έχει δημιουργήσει ερωτηματικά για το αν μπορεί να αντέξει την πίεση και η Μαρία Σάκκαρη έσπευσε να την υπερασπιστεί.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους λίγο μετά την απόσυρση της Ραντουκάνου από το τουρνουά λόγω τραυματισμού, η Σάκκαρη ανέφερε πως ο κόσμος την έχει αδικήσει καθώς παίζει τένις σε υψηλό επίπεδο.

«Δεν την ξέρω τόσο καλά, αλλά έχω την αίσθηση ότι δεν της απονέμουν τα εύσημα που δικαιούται. Παίζει καλό τένις. Δεν είναι εύκολο, αν εξαιρέσεις το US Open, να διαχειριστείς όλο αυτό στα 19 σου. Χρειάζεται χρόνο. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και θέλει χρόνο για μία νέα παίκτρια να συνηθίσει αυτό το επίπεδο. Είχε τρεις εκπληκτικές εβδομάδες στη Νέα Υόρκη και νομίζω ότι βαδίζει στον σωστό δρόμο» είπε η Σάκκαρη που είχε χάσει από την Ραντουκάνου στον ημιτελικό του US Open.

«Κι εμένα μου πήρε αρκετό χρόνο για να ανέβω επίπεδο. Το έκανα πιο αργά από άλλες παίκτριες. Ο καθένας το κάνει αυτό σε διαφορετικό χρόνο πάνω στην καριέρα του. Προσωπικά μου πήρε 2 με 3 χρόνια για να συνηθίσω στο Tour» πρόσθεσε η Σάκκαρη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα