Τσιτσιπάς: Μαθαίνει αντίπαλο στη Στουτγάρδη

Newsroom
Τσιτσιπάς: Μαθαίνει αντίπαλο στη Στουτγάρδη
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αρχίζει τους αγώνες του στο γρασίδι από τη Στουτγάρδη, την Τρίτη μαθαίνει αντίπαλο στο μονό και παράλληλα με τον αδελφό του Πέτρο παίζουν στο μονό.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το τουρνουά της Στουτγάρδης από τη Δευτέρα (6/6), στο ξεκίνημα της περιόδου των αγώνων στο γρασίδι. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που δέχθηκε τη wild card των διοργανωτών και τοποθετήθηκε στο Νο.1 του ταμπλό, μαθαίνει την Τρίτη (7/6) τον παίκτη που θα αντιμετωπίσει στο β' γύρο.

Ο νικητής του αγώνα ανάμεσα στον Αμερικάνο, Μασκίμ Κρέσι (Ν0.67) και τον Ντομινίκ Στρίκερ από την Ελβετία (Νο.200) θα είναι ο αντίπαλος για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο αγώνας θα ανοίξει το πρόγραμμα στο κεντρικό γήπεδο και θα αρχίσει τις 12:00.

Στο μεταξύ ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς αρχίζουν την Τρίτη (7/6) τις υποχρεώσεις τους στο διπλό. Θα αντιμετωπίσουν για τη φάση των «16» τον Σουηδό, Άντρε Γκόρανσον και τον Ιάπωνα, Μπεν Μακλάχλαν. Σε σημερινούς αγώνες ο Λορέντσο Σονέγκο νίκησε τον Μπενόιτ Περ με 7-5, 6-2 και ο Γιαν-Λέναρντ Στρουφ τον Μάρκος Γκίρον με 7-5, 5-7, 7-6.

 

Τελευταία Νέα