Roland Garros: Έφτασε η στιγμή του Τσιτσιπά, στη «μάχη» κι ο Μεντβέντεφ

Newsroom
Roland Garros: Έφτασε η στιγμή του Τσιτσιπά, στη «μάχη» κι ο Μεντβέντεφ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρίχνεται σήμερα (24/5) στη «μάχη» του Roland Garros αντιμετωπίζοντας τον Νο.66 της παγκόσμιας κατάταξης Λορέντζο Μουσέτι. Σήμερα η πρεμιέρα και των Μεντβέντεφ, Σαμπαλένκα, Χάλεπ.

Τρίτη ημέρα του πρώτου γύρου του Roland Garros σήμερα (24/5) και στα court του Παρισιού έχουμε πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Καταρχάς ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στην 4η θέση αυτή την στιγμή στον κόσμο, αντιμετωπίζει τον 20χρονο Λορέντζο Μουσέτι (Νο66), στον πρώτο γύρο του γαλλικού τουρνουά (όχι πριν τις 21:45 ώρα Ελλάδος). Αυτή θα είναι η τρίτη συνάντηση των δυο, με τον Τσιτσιπά να έχει το απόλυτο των νικών απέναντι στον ανερχόμενο Ιταλό

Θυμίζουμε ότι ο Έλληνας τενίστας την περυσινή χρονιά είχε φτάσει ως το τέλος του ταξιδιού, παίζοντας στον τελικό του τουρνουά, αλλά έχασε με 3-2 σετ από τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Αν προκριθεί στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Λούκας Πουίγ - Ζντέντεκ Κόλαρ.

Το ματς θα γίνει στο Philippe Chatrier όπου νωρίτερα ο Κάσπερ Ρουντ (Νο8 στον κόσμο) θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Τζο-Γουίλφριντ Τσονγκά ο οποίος δίνει το παρών στο τουρνουά για 13η φορά και τελευταία αφού ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί μετά το πέρας της συμμετοχής του.

Σήμερα κάνει πρεμιέρα και ο Ντανίλ Μεντβέντεφ (Νο2) αντιμετωπίζοντας τον Φακούντο Μπανίς (Νο103 στον κόσμο) στις 12:00 στο Suzanne Lenglen.

Στη μάχη η Παντόσα

Για τις γυναίκες η Κονταβέιτ, Νο.5, ήρθε να προστεθεί στη λίστα με τις παίκτριες του Top 10 που αποκλείεται από τον 1ο γύρο στο γαλλικό Όπεν. Την Κυριακή αποχαιρέτησε η Ονς Τζαμπέρ (Νο.6) και η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα (Νο.10),κι ακολούθησε η περσινή θριαμβεύτρια Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα.

Τα φώτα τώρα στρέφονται στην Νο.3 τενίστρια στον κόσμο Πάουλα Μπαντόσα που αντιμετωπίζει την Φιόνα Φέρο (Νο.257) στο Philippe Chatrier στη 1 ώρα Ελλάδας.

Σήμερα (24/05) ξεκινάνε επίσης τις προσπάθειές τους η άλλοτε Νο.1 (νυν 19) στον κόσμο Σιμόνα Χάλεπ που κοντράρεται με την Σουνκ στο Simonne - Mathieu και η Καρολίνα Πλίσκοβα (Νο.8) που αντιμετωπίζει την (Νο. 141 στον κόσμο) Tessah Andrianjafitrimo.

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας.

 

Τελευταία Νέα