Roland Garros: Έφτασε η στιγμή του Τσιτσιπά, στη «μάχη» κι ο Μεντβέντεφ

Newsroom
Roland Garros: Έφτασε η στιγμή του Τσιτσιπά, στη «μάχη» κι ο Μεντβέντεφ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρίχνεται σήμερα (24/5) στη «μάχη» του Roland Garros αντιμετωπίζοντας τον Νο.66 της παγκόσμιας κατάταξης Λορέντζο Μουσέτι. Σήμερα η πρεμιέρα και των Μεντβέντεφ, Σαμπαλένκα, Χάλεπ.

Τρίτη ημέρα του πρώτου γύρου του Roland Garros σήμερα (24/5) και στα court του Παρισιού έχουμε πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Καταρχάς ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στην 4η θέση αυτή την στιγμή στον κόσμο, αντιμετωπίζει τον 20χρονο Λορέντζο Μουσέτι (Νο66), στον πρώτο γύρο του γαλλικού τουρνουά (όχι πριν τις 21:45 ώρα Ελλάδος). Αυτή θα είναι η τρίτη συνάντηση των δυο, με τον Τσιτσιπά να έχει το απόλυτο των νικών απέναντι στον ανερχόμενο Ιταλό

Θυμίζουμε ότι ο Έλληνας τενίστας την περυσινή χρονιά είχε φτάσει ως το τέλος του ταξιδιού, παίζοντας στον τελικό του τουρνουά, αλλά έχασε με 3-2 σετ από τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Αν προκριθεί στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Λούκας Πουίγ - Ζντέντεκ Κόλαρ.

Το ματς θα γίνει στο Philippe Chatrier όπου νωρίτερα ο Κάσπερ Ρουντ (Νο8 στον κόσμο) θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Τζο-Γουίλφριντ Τσονγκά ο οποίος δίνει το παρών στο τουρνουά για 13η φορά και τελευταία αφού ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί μετά το πέρας της συμμετοχής του.

Σήμερα κάνει πρεμιέρα και ο Ντανίλ Μεντβέντεφ (Νο2) αντιμετωπίζοντας τον Φακούντο Μπανίς (Νο103 στον κόσμο) στις 12:00 στο Suzanne Lenglen.

Στη μάχη η Παντόσα

Για τις γυναίκες η Κονταβέιτ, Νο.5, ήρθε να προστεθεί στη λίστα με τις παίκτριες του Top 10 που αποκλείεται από τον 1ο γύρο στο γαλλικό Όπεν. Την Κυριακή αποχαιρέτησε η Ονς Τζαμπέρ (Νο.6) και η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα (Νο.10),κι ακολούθησε η περσινή θριαμβεύτρια Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα.

Τα φώτα τώρα στρέφονται στην Νο.3 τενίστρια στον κόσμο Πάουλα Μπαντόσα που αντιμετωπίζει την Φιόνα Φέρο (Νο.257) στο Philippe Chatrier στη 1 ώρα Ελλάδας.

Σήμερα (24/05) ξεκινάνε επίσης τις προσπάθειές τους η άλλοτε Νο.1 (νυν 19) στον κόσμο Σιμόνα Χάλεπ που κοντράρεται με την Σουνκ στο Simonne - Mathieu και η Καρολίνα Πλίσκοβα (Νο.8) που αντιμετωπίζει την (Νο. 141 στον κόσμο) Tessah Andrianjafitrimo.

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα