Φέντερερ: Επιστρέφει μετά το US Open

Newsroom
Φέντερερ: Επιστρέφει μετά το US Open
Ο ατζέντης του Ρότζερ Φέντερερ αποκάλυψε ότι ο Ελβετός θα επιστρέψει από τον Σεπτέμβριο με το Laver Cup, με στόχο να αγωνιστεί και το 2023!

Φαίνεται πως η ηλικία και οι τραυματισμοί δεν είναι ικανά να σταματήσουν την καριέρα του Ρότζερ Φέντερερ.

Δια στόματος του ατζέντη του, Τόνι Γκόντσικ, ο Ελβετός δεν θα προλάβει φέτος ούτε το US Open καθώς ανέφερε ότι θα παίξει στο Laver Cup για αρχή, αλλά, το σημαντικότερο, σημείωσε ότι σκοπεύει να παίξει και το 2023!

«Είναι ακριβώς εκεί που θέλει να βρίσκεται, αλλά δυστυχώς είναι μια διαδικασία που απαιτεί πολύ χρόνο. Θα παίξει στο Laver Cup και στο Swiss Indoors. Δεν θέλω να το παίξω γιατρός, αλλά αυτό που ελπίζω για εκείνον είναι να έχει μια καλή αποθεραπεία αυτό το καλοκαίρι, ώστε να παίξει λίγο το φθινόπωρο και να έχει μια καλή σεζόν το 2023. Πέρσι έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια παίζοντας με ένα πόδι. Και πιστεύω πως θα ήθελε πολύ να παίξει σε ακόμα ένα Wimbledon. Είναι ένα πολύ ξεχωριστό μέρος γι' αυτόν.", είπε ο Γκόντσικ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Standard Sport.

Για το ενδεχόμενο να παίξει πριν το Laver Cup, δηλαδή επί της ουσίας στο US Open, o μάνατζερ του Φέντερερ απάντησε: «Ισως θα μπορούσε, αλλά το πιο πιθανό είναι να προσθέσει κάποιο τουρνουά αργότερα. Δεν θέλει να δεσμευτεί με πολλά τουρνουά ακόμα, ώστε να μη χρειαστεί αργότερα να αποσύρει τη συμμετοχή του από κάποιο. Αλλά υπάρχει αρκετός χρόνος για το Laver Cup και αν πάει καλά, μπορεί να επιστρέψει μετά απ' αυτό» είπε και κατέληξε:

«Δεν είναι βιαστικός αυτή τη φορά. Θα είναι 100% έτοιμος όταν θα επιστρέψει, γι' αυτό και ακολουθεί αυτή τη βαριά αποθεραπεία και προπόνηση. Δεν είναι μόνο το γόνατο που πρέπει να είναι καλά, πρέπει να χτίσει και τους υπόλοιπους μυς και να ανακτήσει τους φυσική κατάσταση. Ξέρω πως τον ενθαρρύνει αρκετά η κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα