Έρχεται το Acropolis Cup 2022 by Novibet!

Newsroom
Έρχεται το Acropolis Cup 2022 by Novibet!
Από 21 έως 29 Μαΐου το Acropolis Cup 2022 by Novibet θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Α. Αιτήσεις συμμετοχής έως 17 Μαΐου.

Από 21 έως 27 Μαΐου η καρδιά του τένις θα... χτυπάει στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Α. (Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 2, Αθήνα).

Ο Όμιλος Αντισφαιρίσεως Αθηνών (Ο.Α.Α.), σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) και τη Διεθνή Ομοσπονδία Αντισφαίρισης Βετεράνων (I.T.F. Seniors), θα διοργανώσει το 33ο Διεθνές Βαθμολογούμενο Τουρνουά Τένις Ανδρών - Γυναικών "Acropolis Cup 2022 by Novibet" κατηγορίας (grade) S400.

H Novibet, κορυφαία εταιρεία στον κλάδο του online gaming, με προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας που την κατατάσσουν μεταξύ των πιο αξιόλογων παρόχων ψυχαγωγίας, επιβεβαιώνει με κάθε τρόπο τη δυναμική της παρουσία ως υπεύθυνος κοινωνικός εταίρος.

Χορηγός επικοινωνίας στο 33ο Διεθνές Βαθμολογούμενο Τουρνουά Τένις Ανδρών - Γυναικών "Acropolis Cup 2022 by Novibet" είναι το Gazzetta.

Οι παρακάτω κατηγορίες θα αγωνιστούν σε έξι χωμάτινα γήπεδα:

katigories

Οι συμμετέχοντες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε έως δύο κατηγορίες. Οι κατηγορίες είναι οι εξής: ΜΟΝΟ-ΔΙΠΛΟ, ΜΟΝΟ-ΜΙΚΤΟ, ΔΙΠΛΟ-ΜΙΚΤΟ, ΔΙΠΛΟ-ΔΙΠΛΟ ή ΜΙΚΤΟ-ΜΙΚΤΟ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για όλες τις κατηγορίες, θα γίνονται αποκλειστικά δεκτές μόνο ηλεκτρονικά με το προσωπικό IPIN του κάθε αθλητή στη σχετική ιστοσελίδα της I.T.F.

Ειδικά για δηλώσεις στις κατηγορίες «ΔΙΠΛΟ-ΔΙΠΛΟ» ή «ΜΙΚΤΟ-ΜΙΚΤΟ», αυτές θα γίνονται με συμπλήρωση και αποστολή της φόρμας.

Η προθεσμία για τις αιτήσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται την Τρίτη 17 Μαΐου 2002 στις 13:00. Τα δικαιώματα συμμετοχής ανέρχονται σε €35 για μια κατηγορία και €15 για τη δεύτερη κατηγορία και θα πρέπει να καταβληθούν από όλους τους συμμετέχοντες το αργότερο μέχρι τις 17 Μαΐου στη Γραμματεία Αγώνων ή στον τραπεζικό λογαριασμό που τηρεί ο Ο.Α.Α. στην EFG Eurobank με τα εξής στοιχεία:
SWIFT/BIC: EFGBGRAA
IBAN: GR4102602070000610101456193 (0026.0207.61.0101456193)

Όλοι οι συμμετέχοντες επιβαρύνονται με ένα επιπλέον ποσό €5 ως «τέλος υπηρεσίας» (ITF/IPIN Service Fee), που προβλέπεται προς απόδοση στην ITF.
Το παραπάνω ποσό θα καταβάλλεται στη Γραμματεία του Ομίλου πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα του κάθε αθλητή και θα εισπράττεται από την επιδιαιτητή των αγώνων.

Αθλητές που δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή ή δεν έχουν καταβάλει τα σχετικά ποσά που αντιστοιχούν σε αυτή, δεν θα συμπεριληφθούν στις κληρώσεις.

Afisa Novibet

Πρόγραμμα αγώνων

Σχετικά με τις ώρες, οι αγώνες αρχίζουν τις καθημερινές από τις 14:00 και Σάββατο - Κυριακή από τις 09:00. Οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Α. τουλάχιστον 15 λεπτά νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα, δηλώνοντας την παρουσία τους στη Γραμματεία.

Οι κληρώσεις των αγώνων θα διενεργηθούν ηλεκτρονικά και δημόσια από την Επιδιαιτητή Αγώνων την Πέμπτη (19/05, 10:00) στη Γραμματεία του Ο.Α.Α. Οι κληρώσεις θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Ο.Α.Α., όπως και το πρόγραμμα καθημερινά έως τις 24:00 και τα αποτελέσματα.

Οι αγώνες και η δεξίωση που θα πραγματοποιηθεί θα βιντεοσκοπηθούν ή/και θα μεταδοθούν απευθείας, ενώ παράλληλα θα λαμβάνονται φωτογραφίες για το αρχείο του Ο.Α.Α., της Ε.Φ.Ο.Α., της ITF Seniors, των χορηγών, αλλά και για λόγους προβολής των αγώνων στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας. Για το σκοπό αυτό, κάθε συμμετέχων θα συμπληρώνει σχετικό έντυπο χορήγησης συναίνεσης στη Γραμματεία των αγώνων. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210-923272.

Αναμνηστικά δώρα

Σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές θα δοθεί αναμνηστική μπλούζα και θα γίνει απονομή επάθλων στον 1ο και 2ο νικητή.

Το Σάββατο 28/05, με τη λήξη των αγώνων, θα πραγματοποιηθεί δεξίωση για τους συμμετέχοντες στο τουρνουά.

Για διευκόλυνση των αθλητών στην προσέλευσή τους, ως χώρος στάθμευσης θα χρησιμοποιηθεί ο ελεύθερος χώρος που βρίσκεται πίσω από το Κολυμβητήριο (είσοδος από οδό Αρδηττού), όπου και θα υπάρχει προσωπικό φύλαξης στο χώρο.

novibet court

Όροι διεξαγωγής αγώνων
1. Η φροντίδα υγείας κάθε παίκτη και η ευθύνη συμμετοχής του στους αγώνες βαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο.
2. Το τουρνουά θα διεξαχθεί βάσει των διεθνών κανονισμών που προβλέπονται από την I.T.F.
3. Η Επιτροπή αγώνων διατηρεί τη δυνατότητα πιθανής σύμπτυξης 2 κατηγοριών σε 1, εάν δεν συμπληρωθεί ικανός αριθμός αθλητών/τριών.
4. Οι αγώνες του μονού θα κρίνονται σε 2 νικηφόρα σετ. Σε περίπτωση ισοπαλίας με 1-1 σετ, ο νικητής θα αναδεικνύεται μετά από tie-brean 10 πόντων με διαφορά δύο πόντων.
5. Οι αγώνες των διπλών σε όλες τις κατηγορίες θα πραγματοποιούνται με τον κανονισμό του no-ad scoring στα 2 νικηφόρα σετ. Σε περίπτωση ισοπαλίας με 1-1 σετ, ο νικητής θα αναδεικνύεται μετά από tie-break 10 πόντων με διαφορά δύο πόντων.
6. Η ενημέρωση των συμμετεχόντων, για την ώρα και την ημέρα που αγωνίζονται, αποτελεί αποκλειστικά δική τους ευθύνη και θα πραγματοποιείται είτε τηλεφωνικά στη Γραμματεία Αγώνων (210-9232872, 210-9215630), είτε μέσω της ιστοσελίδας του Ο.Α.Α., είτε της I.T.F.
7. Αθλητής, ο οποίος θα κληθεί να αγωνιστεί και δεν είναι παρών, θα χάνει τον αγώνα με την παρέλευση 15 λεπτών κι ο αντίπαλός του θα προκρίνεται στον επόμενο γύρο με walkover (w.o.).
8. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να έχουν ανάλογο αθλητικό ένδυμα με τα επιτρεπόμενα για χωμάτινα γήπεδα υποδήματα.
9. Με στόχο την ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά, η Επιτροπή Αγώνων έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τους ανωτέρω όρους, ένεκα ανωτέρας βίας, κατά τρόπο οριστικό και αμετάκλητο.
10. Θα τηρηθούν τα ισχύοντα κατά το χρονικό διάστημα διεξαγωγής των αγώνων υγειονομικά πρωτόκολλα των μέτρων πρόληψης κατά της διασποράς της Covid-19.

Επιτροπή Αγώνων
Διευθυντής Αγώνων: Φωτιάδης Φωκίων
Αναπληρωτής Διευθυντής Αγώνων: Μητσοτάκης Κυριάκος
Επιδιαιτήτής Αγώνων: Πατσουράκου Θεοδώρα
Βοηθοί-Επιδιαιτητή: Θα ανακοινωθούν
Ιατρός Αγώνων: Καρυδάκη Ελευθερία
Γραμματεία Αγώνων: Δημέγγελη Πέλη, Κούνα Έλενα, Φρέντζος Γιώργος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα