Αλκαράθ: Εκτός Rome Masters λόγω τραυματισμού

Newsroom
Αλκαράθ: Εκτός Rome Masters λόγω τραυματισμού
Ο Κάρλος Αλκαράθ δεν θα συμμετέχει τελικά στο δεύτερο σερί ATP 1000 στο χώμα, στη Ρώμη, λόγω ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί στον αστράγαλο.

Ο 19χρονος Κάρλος Αλκαράθ έχει βαλθεί να τρελάνει τον κόσμο του τένις καθώς στην Μαδρίτη κατέκτησε τον τέταρτο τίτλο του σε επτά τουρνουά μέσα στο 2022. Πλέον βρίσκεται στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης και στοχεύει για περισσότερα τρόπαια το προσεχές διάστημα.

Ωστόσο, λίγες ημέρες αφότου κατέκτησε το Masters στην πατρίδα του, ο Αλκαράθ ανακοίνωσε ότι αποσύρει τη συμμετοχή του από το δεύτερο σερί ATP 1000 στο χώμα, στη Ρώμη, εξαιτίας τραυματισμού στον αστράγαλο.

«Εξαιτίας μιας πτώσης που είχα, τραυμάτισα τον αστράγαλό μου και σήμερα το πρωί ήταν λίγο πιο πρησμένο. Επίσης έχω και μια φουσκάλα στο πόδι που έχει μολυνθεί λίγο και με δυσκολεύει. Ήταν δύσκολο μέχρι και να περπατήσω αλλά η ομάδα μου, με τον φυσιοθεραπευτή και τον γιατρό, κατάφερε να με φέρει σε θέση για να μπορώ να αποδώσω στο 100% .

Σκέφτηκα να αγωνιστώ στη Ρώμη αλλά θέλω να ξεπεράσω τα προβλήματα αυτά. Είμαι ενθουσιασμένος που μπορώ να παλέψω για ένα Grand Slam. Είναι καλύτερα να ξεκουραστώ για να είμαι 100% έτοιμος στο Παρίσι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο είπε ο Αλκαράθ μετά τη νίκη του επί του Ζβέρεφ στον τελικό.

    Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

     

    Τελευταία Νέα