Μπέκερ: Παράπονα για το φαγητό και την… φασαρία στην φυλακή

Newsroom
Μπέκερ: Παράπονα για το φαγητό και την… φασαρία στην φυλακή
Οι συνθήκες διαβίωσης στην φυλακή του νότιου Λονδίνου έχουν ζορίσει αρκετά τον Μπόρις Μπέκερ.

Οι πρώτες ημέρες στην φυλακή δεν είναι και οι πιο εύκολες για τον Μπόρις Μπέκερ.

Ο Γερμανός πρώην τενίστας προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, όμως δεν μπορεί να χωνέψει ότι θα περάσει μέσα στην φυλακή τα επόμενα 2,5 χρόνια της ζωής του.

Την πρώτη εβδομάδα φυλάκισής του τον έχει επισκεφτεί μόνο η σύντροφός του, η οποία του πήγε ορισμένα ρούχα.

Ο Μπέκερ, σύμφωνα με άνθρωπο από το οικογενειακό του περιβάλλον, μετά το πρώτο γεύμα (αμφιβόλου ποιότητας μοσχάρι) άρχισε να γκρινιάζει στους φύλακες για το φαγητό (για την ποιότητα και την ποσότητα), χωρίς βέβαια να του δώσουν και ιδιαίτερη σημασία…

Οπως γράφουν τα Βρετανικά ΜΜΕ, ο Μπέκερ έχει την επιλογή να αγοράσει κάτι άλλο να φάει με τα… 20 ευρώ περίπου που θα παίρνει ως βδομαδιάτικο εισόδημα.

Την βγάζει με... μπισκότα και σοκολάτες

Από τα ακριβά εστιατόρια και τα γεύματα με μπριζόλες και θαλασσινά που προτιμούσε, είναι αναγκασμένος πλέον να αγοράζει μπισκότα, σοκολάτες και μπανάνες σύμφωνα με την The Sun, καθώς δεν μπορεί να αντέξει το φαγητό της φυλακής.

Ο Μπέκερ βρίσκεται σε ένα κελί 6 τετραγωνικών μέτρων και του επιτρέπεται να βγει στο προαύλιο οποιαδήποτε ώρα από τις 7 το πρωί ως τις 8 το βράδυ.
Δεν μοιράζεται το κελί με άλλον κρατούμενο, ωστόσο δυσκολεύεται να κοιμηθεί και παραπονιέται συνεχώς για την φασαρία που επικρατεί στην πτέρυγά του, στις φυλακές του Γουόντσγουορθ.

«Δεν μπορεί να πιστέψει πόσο χάλια είναι το φαγητό, αλλά και τις μικρές ποσότητες. Πήρε κορν μπιφ για πρώτο γεύμα και ήταν χάλια. Αλλά θα πρέπει να το συνηθίσει. Εχει σοκαριστεί και από τις συνθήκες υγιεινής καθώς υπάρχουν πάρα πολλοί κρατούμενοι. Είναι άθλιες οι συνθήκες, σχεδόν απάνθρωπες. Και τα βράδια είναι κρύα τα κελιά. Είναι ένα μεγάλο σοκ για να το χωνέψει, αλλά τουλάχιστον του φέρονται καλά» ανέφερε άνθρωπος κοντά στον Μπέκερ.

Να θυμίσουμε ότι ο Γερμανός τιμωρήθηκε με 2,5 χρόνια φυλάκισης για ψευδή κήρυξη πτώχευσης και μετά την αποφυλάκισή του, ενδέχεται να απελαθεί από την Βρετανία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα