Αλκαράθ: «Πριν τον ημιτελικό στην Βαρκελώνη, έπεσα από τις σκάλες»

Newsroom
Αλκαράθ: «Πριν τον ημιτελικό στην Βαρκελώνη, έπεσα από τις σκάλες»
Ο Κάρλος Αλκαράθ αποκάλυψε πως είχε ένα ατύχημα πριν τον ημιτελικό της Κυριακής στην Βαρκελώνη.

Ούτε τα… ατυχήματα δεν σταματούν τον Κάρλος Αλκαράθ.

Ο νεαρός Ισπανός τενίστας που πριν λίγες ημέρες ήρθε στην Αθήνα για το IMG Future Stars, αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για το τουρνουά στην Μαδρίτη, πως πριν τον ημιτελικό της Βαρκελώνης έπεσε από τις σκάλες και τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά.

«Αυτό είναι κάτι που μόνο η ομάδα μου γνωρίζει. Την Κυριακή πονούσα στο αριστερό μου πόδι, επειδή έπεσα από τις σκάλες πριν τον ημιτελικό! Την ώρα που έκανα ζέσταμα γλίστρησα από τη σκάλα και έπεσα. Δεν ήταν τόσο σοβαρό, αλλά χτύπησα το πόδι, περίπου στο ύψος της γάμπας. Είχα αμφιβολίες για το αν θα μπορούσα να παίξω καλά, αλλά στο τέλος αφού ζεστάθηκα και είχα όλη την αδρεναλίνη του αγώνα, κατάφερα να παίξω χωρίς προβλήματα» ανέφερε ο Ισπανός.

Ο Αλκαράθ αναφέρθηκε για άλλη μία φορά στην σύγκριση που γίνεται με αυτόν και τον Ναδάλ, δείχνοντας πως… έχει συνηθίσει πλέον στην ιδέα.

«Με τον καιρό αρχίζω να το συνηθίζω. Πάντα έλεγα ότι αν με συγκρίνουν με τον Ράφα, θα είναι επειδή κάνω κάτι σωστά. Ο Ναδάλ είναι ένας από τους καλύτερους της ιστορίας, οπότε είναι καλό να σε συγκρίνουν μαζί του. Από την άλλη πλευρά, αν σε συγκρίνουν με τον Ράφα είναι σα να σου γεμίζουν έναν σάκο με πέτρες και να πρέπει να τον κουβαλήσεις. Αλλά όσο μου γεμίζουν τον σάκο με πέτρες, καταφέρνω να τον αδειάζω. Γίνομαι όλο και καλύτερος» απάντησε σχετικά.

Οσον αφορά τη συνεργασία του με τον Χουάν Κάρλος Φερέρο, είπε: «Είναι στην ομάδα μου για να μου λέει όλα τα αρνητικά (γέλια), όμως μου κάνει πολύ καλό. Όταν ξεκινήσαμε να δουλεύουμε μαζί, ήμουν 15 χρονών και ήμουν κάπως μπερδεμένος. Ήμουν πεισματάρης και μου έλειπαν πολλά πράγματα. Νευρίαζα εύκολα, δεν μπορούσα να ελέγξω τα συναισθήματά μου, περνούσαν πολλά από το κεφάλι μου, ήταν όλα μπερδεμένα. Έχει κάνει σπουδαία δουλειά».

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα