Φέντερερ: Θα παίξει στην έδρα του τη Βασιλεία

Newsroom
Φέντερερ: Θα παίξει στην έδρα του τη Βασιλεία
Ο Ρότζερ Φέντερερ επιστρέφει στο tour, καθώς θα αγωνιστεί στο τουρνουά της Βασιλείας, της πόλης που γεννήθηκε.

Το πρώτο τουρνουά που θα δούμε τον Ρότζερ Φέντερερ ξανά στο tour, είναι της Βασιλείας, της πόλης δηλαδή που γεννήθηκε. Ο Ελβετός που έχει ήδη αρχίσει προπονήσεις θα είναι τον Οκτώβριο (24-30) στο indoor τουρνουά της Βασιλείας, ενώ θα έχει προηγηθεί η παρουσία του στο Laver Cup, στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Μέσα στον Αύγουστο ο Φέντερερ θα γιορτάσει τα 41α γενέθλιά του, όμως ο κάτοχος 20 τίτλων Grand Slam δεν το βάζει κάτω. Ο Φέντερερ υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις στο γόνατο το 2020 και επέστρεψε πέρυσι στη δράση. Αφού έπαιξε μόλις πέντε τουρνουά, υποβλήθηκε σε τρίτη χειρουργική επέμβαση στο γόνατο.

Η συμμετοχή του στο τουρνουά της Βασιλείας δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα είναι το πρώτο ATP event της χρονιάς για τον ίδιο, καθώς θα μπορούσε να επιστρέψει νωρίτερα.

Ο Φέντερερ κατέχει το ρεκόρ για τους περισσότερους τίτλους της Βασιλείας, μετρώντας 10 κατακτήσεις. Στις τελευταίες 13 εμφανίσεις του στη Βασιλεία, ο Φέντερερ πήγε τουλάχιστον στον τελικό. Η τελευταία ήττα στην έδρα του ήταν το 2013, από τον Χουάν Μαρτίν ντελ Πότρο στον τελικό. Η προπώληση των εισιτηρίων θα ανοίξει από αύριο, Τετάρτη 27 Απριλίου, στις 08:00 το πρωί (τοπική) και όπως είναι φυσικό το sold out θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

 

Τελευταία Νέα