Τσιτσιπάς: Αρχή με τον Ίλια Ιβάσκα στη Βαρκελώνη

Newsroom
Τσιτσιπάς: Αρχή με τον Ίλια Ιβάσκα στη Βαρκελώνη
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφθασε στη Βαρκελώνη, έμαθε αντίπαλο και ρίχνεται στην προσπάθεια διάκρισης στο Barcelona Open Banc Sabadel.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς από το μεσημέρι της Τρίτης βρίσκεται στη Βαρκελώνη για το 500άρι τουρνουά της ισπανικής πόλης. O 23χρονος προέρχεται από το δεύτερο τίτλο του στο Μόντε Κάρλο Masters, έτοιμος για να μπει στη μάχη διεκδίκησης του 9ου συνολικά τίτλου στην καριέρα του.

Μάλιστα, λίγες ώρες μετά έμαθε τον αντίπαλό του στο 32ο γύρο, θα είναι ο Λευκορώσος Ίλια Ιβάσκα, ο οποίος νίκησε τον Ισπανό, Πέδρο Μαρτίνεζ με 6-4, 7-6(4) και πέρασε στη φάση των «32». Ο αγώνας του με τον Τσιτσιπά θα γίνει την Τετάρτη (20/4) στο κεντρικό γήπεδο, την «Pista Rafa Nadal». Το παιχνίδι θα είναι το 4ο και τελευταίο της ημέρας στο κορτ, με το πρόγραμμα να αρχίζει στις 12:00 ώρα Ελλάδας.

Το στοιχείο που ξεχώρισε στη νίκη του Ιβάσκα επί του Μαρτίνεζ είναι οι 11 άσοι. Ο 28χρονος Ιβάσκα είναι Νο.44, έχει να επιδείξει έναν τίτλο, στο Winston-Salem στη Βόρεια Καρολίνα το 2021. Στη μοναδική μέχρι τώρα αναμέτρησή τους ο Τσιτσιπάς είχε νικήσει τον Ιβάσκα τον Φεβρουάριο στο Ρότερνταμ, για τη φάση των «16», με 6-4, 6-1.

«Νιώθω καλά, είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Είμαι ικανοποιημένος με το παιχνίδι μου εδώ και με τους μεγάλους αντιπάλους που βρίσκονται εδώ. Μπορεί να απουσιάζει ο Ναδά΄λ, αλλά παραμένει ένα πολύ δυνατό ταμπλό» δήλωσε ο Τσιτσιπάς, που είναι το Νο.1 στο τουρνουά.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα