Τσιτσιπάς: Αρχή με τον Φονίνι στο Μόντε Κάρλο

Newsroom
Τσιτσιπάς: Αρχή με τον Φονίνι στο Μόντε Κάρλο
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Φάμπιο Φονίνι θα αναμετρηθούν για την πρόκριση στη φάση των «16» Μόντε Κάρλο Masters.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό, Φάμπιο Φονίνι στον πρώτο αγώνα του στο Μόντε Κάρλο Masters και στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τον περσινό του τίτλο.

Ο αγώνας είναι για τη φάση των «32» θα γίνει την Τρίτη (12/4) και θα κλείσει το πρόγραμμα στο κεντρικό γήπεδο των εγκαταστάσεων. Συγκεκριμένα θα είναι το 4ο στη σειρά παιχνίδι και δεν θα ξεκινήσει γύρω στις 18:00 ώρα Ελλάδας.

Με ώρα έναρξης στις 12:00, θα προηγηθούν οι αγώνες ανάμεσα στους Ντάνιελ Έβανς-Μπέντζαμιν Μπονζί, Λορέντσο Μουζέτι-Μπενόιτ Περ και του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Αλεχάντρο Φόκινα.

Ο Φονίνι επικράτησε δύσκολα με 2-1 σετ του Γάλλου Αρθουρ Ρίντερνεκ (7-5, 4-6, 6-3) έπειτα από 2 ώρες και 29 λεπτά και θα βρεθεί για 4η φορά αντιμέτωπος με τον Τσιτσιπά, μετρώντας τρεις ήττες (ημιτελικά Στοκχόλμης 2018, γύρος των «16» στο Masters της Ρώμης το 2019 και πέρυσι στον τρίτο γύρο του Indian Wells).

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπήκε με νίκη στο Μόντε Κάρλο Masters, καθώς με τον αδερφό του Πέτρο νίκησαν τους Αντρέι Γκολούμπεφ (Καζακστάν) και Λορέντσο Σoνέγκο (Ιταλία) στο διπλό με 2-1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα