Λι - Σάκκαρη 0-2: Δυναμική αρχή στην Ντόχα

Newsroom
Λι - Σάκκαρη 0-2: Δυναμική αρχή στην Ντόχα
Η Μαρία Σάκκαρη υπέταξε την Αν Λι και συνεχίζει στη φάση των «16» στην Ντόχα, επόμενο εμπόδιο η Τζέσικα Πέγκουλα.

Η Μαρία Σάκκαρη στα κρίσιμα σημεία είχε την ψυχραιμία και την ποιότητα να ανταπεξέρθει στις δυσκολίες και επικρατώντας της Αμερικανίδας, Αν Λι με 6-3, 6-3 προκρίθηκε στη φάση των «16» στον όπεν του Κατάρ, στην Ντόχα.

H 27χρονη Ελληνίδα εννέα ημέρες μετά τον τελικό στην Αγία Πετρούπολη, πήρε μια πανάξια πρόκριση με αντίπαλο την 21χρονη Αμερικανίδα, κινεζικής καταγωγής, την οποία αντιμετώπισε για πρώτη φορά στο tour.

H Σάκκαρη προκρίθηκε στη φάση των «16» στο 500άρι WTA της Ντόχα και τώρα θα βρει απέναντί της, ένα πιο υψηλό εμπόδιο, την Τζέσικα Πεγκούλα. Ο αγώνας με την Αμερικανίδα θα γίνει την Τετάρτη (23/2) στο δεύτερο γήπεδο των εγκαταστάσεων το Grandstand 1. Θα είναι ο δεύτερος αγώνας του προγράμματος και θα αρχίσει γύρω στις 16:30 ώρα Ελλάδας.

Απέναντι στην Αν Λι η Σάκκαρη επέβαλε από την αρχή το παιχνίδι της. Τη βοήθησε το γρήγορο μπρέικ στο 3ο γκέιμ για το 2-1, με την κορυφαία Ελληνίδα παίκτρια να προηγείται 3-1 και 4-2 για να φθάσει με άνεση στην κατάκτηση του α' σετ με 6-3 σε 34 λεπτά.

Ιδανικά άρχισε και το 2ο σετ, μπρέικ και προβάδισμα με 2-0 για τη Σάκκαρη. Εκεί ήρθε η αντίδραση από τη Λι, με δύο σερί μπρέικ προσπέρασε με 3-2, δημιουργώντας στιγμιαίο εκνευρισμό στη Σάκκαρη. Όμως μέτρησε η εμπειρία της, απάντησε με μπρέικ, κράτησε μετά το σερβίς και η τάξη είχε επανέλθει, 4-3. Η Σάκκαρη είχε βρει την ηρεμίας της, τελειώνοντας το σετ 6-3 και μαζί τον αγώνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα