Τσιτσιπάς: «Είμαι έτοιμος για τον τίτλο»

Newsroom
Τσιτσιπάς: «Είμαι έτοιμος για τον τίτλο»
Αποφασισμένος για τον όγδοο τίτλο της καριέρας του εμφανίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη συνέντευξη Τύπου.

Ο στόχος της πρόκρισης στον τελικό επετεύχθη για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Ρότερνταμ.

Μετά τη δύσκολη νίκη του επί του Γίρι Λεχέτσκα, ο Στέφανος έχει το μυαλό του στον τελικό όπου ανεξαρτήτως αντιπάλου τόνισε ότι είναι αποφασισμένος να πάρει το τρόπαιο.

«Είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τον οποιονδήποτε, ανεξαρτήτως αν είναι ο Ρούμπλεφ ή ο Αλιασίμ. Το θέλω πραγματικά πάρα πολύ και είμαι έτοιμος να δώσω το κάτι παραπάνω ώστε να καταφέρω κάτι καλό αυτή την εβδομάδα» είπε ο Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Για το παιχνίδι με τον Λεχέτσκα, τόνισε: «Ήξερα πως θα ήταν δύσκολο να διατηρήσει αυτό το επίπεδο έντασης, κάνοντας αυτό το παιχνίδι και σήμερα και όλη αυτή την εβδομάδα. Το σερβίς του που είναι μεγάλο όπλο και η πρώτη μπάλα που μπορεί και διαχειρίζεται πάρα πολύ καλά, βρίσκοντας τις γωνίες του γηπέδου. Δεν είχαμε πολλές εναλλαγές μέσα στο παιχνίδι και ήταν πολύ απότομο ματς. Το στυλ παιχνιδιού του έχει πολύ να κάνει με τη χώρα από την οποία προέρχεται και η μεγαλύτερη δυσκολία σήμερα ήταν να ανταπεξέλθω και να προσαρμοστώ σ' αυτό το απότομο παιχνίδι του».

Οσον αφορά τον δεύτερο ημιτελικό μεταξύ Αλιασίμ και Ρούμπλεφ και τον αυριανό τελικό, είπε:

«Και οι δυο είναι πολύ καλοί στις σκληρές επιφάνειες, οπότε θα παίξω σίγουρα με κάποιον που του αρέσει αυτή η επιφάνεια και έχει τα καλύτερά του αποτελέσματα σ' αυτή, ανεξαρτήτως με το ποιον θα παίξω. Ο Ρούμπλεφ είναι heavy hitter από τη baseline με πολύ καλό σερβίς. Το ίδιο και ο Αλιασίμ, που είναι λίγο πιο απότομος παίκτης. Η καλή προπόνηση και η καλή προετοιμασία θα είναι το πιο σημαντικό κομμάτι μπαίνοντας σ' αυτόν τον αγώνα».

Το Νο4 του κόσμου μετρά 0-7 σε τελικούς σε 500αρι και ρωτήθηκε αν αυτό είναι κάτι που του δίνει ένα βάρος αύριο.

«Όχι, δεν με αγχώνει. Οι τελικοί με ενθουσιάζουν, είναι ένα πολύ ωραίο κομμάτι και μέρος σε κάθε τουρνουά» απάντησε.

 

Τελευταία Νέα