γεροΓιοβάισα: Ξέρω τένις και πως θα χάσει ο Μεντβέντεφ από τον Τσιτσιπά!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα: Ξέρω τένις και πως θα χάσει ο Μεντβέντεφ από τον Τσιτσιπά!
Ο γεροΓιοβάισα... παίζει τένις και στέλνει στον Τσιτσιπά τα μυστικά του Μεντβέντεφ «Μείνε ήρεμος, συγκεντρωμένος και θα κερδίσεις...».

Σύντροφοι καλησπέρα! Η εβδομάδα δεν έχει μπάλα, έχει όμως Τσιτσιπά! Αυστραλιανό Open και ήρθε η σειρά του Ελληνα σταρ να τους τρελάνει όλους ξανά! Ναι, πρώτη φορά η μοίρα τα έφερε έτσι, ώστε ο γεροΓιοβάισα να γράψει για τένις. Τι ξέρω από τένις; Πολλά! Μα πολλά περισσότερα ξέρει ο Στέφανος! Οι θαυμαστές του Τσιτσιπά θα τρελαθούν με αυτά που γράφει ο γεροΣοφός, αλλά ο Στέφανος μας ενώνει όλους. «Ασχολήσου με τη Γιούλα και τη στέπα σου...» θα ψιθύρισαν κάποιοι, ενώ άλλοι θα είπαν χαμηλόφωνα «Βρε άμπαλε, ούτε βαλσαμωμένο πουλί δεν πιάνεις, τι θες και ασχολείσαι με το τένις;»

Κι όμως φίλοι, ξέρω καλό... Μεντβέντεφ! Κι από την καλή κι από την ανάποδη. Το πατριωτάκι από τη Μόσχα λατρεύει τα mind games, τρελαίνεται να προκαλεί αντιπάλους ή ακόμη και το κοινό, όποτε τον γιουχάρουν. Ζει από αυτό και του δίνει ενέργεια. Και πως ρε γεροΓιοβάισα θα κάνει αυτό τη διαφορά. Αν ο Ελληνας παιχταράς μείνει συγκεντρωμένος, δεν παρασυρθεί από τον Ρώσο, τότε θα έχει κάνει ένα μεγάλο... break! Στο 2.40 προσφέρεται σύντροφοι να πάρει ο Στέφανος το πρώτο σετ, κι αν το πάρει θα... τρελάνει τον αντίπαλό του.

Να, δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις και σας το λέει ο άνθρωπος που ξέρει τα πάντα! Το Νο2 του κόσμου όταν… βαριέται, του αρέσει να προκαλεί αντιδράσεις για να πάρει τα πάνω του. Σε σας εκεί στη Μελβούρνη το λέω. Αφήστε τον Μεντβέντεφ στον κόσμο του!

Για 3η φορά τα τέσσερα τελευταία χρόνια θα παίξει στον ημιτελικό γύρο του Australian Open. Ο Τσιτσιπάς έχει βγάλει 62 άσους, ταχύτερο σερβίς στα 219 χλμ. την ώρα, έχει επιστροφές σε ποσοστό 73%, ενώ έχει κερδίσει 124 πόντους στο φιλέ. Ναι, στηρίζω τον Στέφανο και ήρθε η ώρα της μεγάλης επιστροφής στα ταμεία. Λένε, πως ο Ρώσος βρήκε την ηρεμία του με τη φιλοσοφία των Σαολίν, ο γεροΓιοβάισα όμως ξέρει πως ο Τσιτσιπάς μπορεί να τον τρελάνει! Στο 3.00 η νίκη του Ελληνα σταρ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα