Mητέρα Τζόκοβιτς: «Αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του»!

Newsroom
Mητέρα Τζόκοβιτς: «Αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του»!
Η μητέρα του Νόβακ Τζόκοβιτς τόνισε μιλώντας στην συνέντευξη τύπου που πραγματοποίησε η οικογένεια του Σέρβου τενίστα ότι η συγκεκριμένη νίκη του γιου της είναι μεγαλύτερη από οποιαδήποτε αγωνιστική επιτυχία ή κατάκτηση Grand Slam!

Το κλίμα στην συνέντευξη τύπου της οικογένειας Τζόκοβιτς ήταν αρκετά φορτισμένο, με όλα τα μέλη της να δηλώνουν δικαιωμένα που αποδόθηκε δικαιοσύνη και αποκαταστάθηκε το όνομα του Νόλε.

Ειδικότερα, η μητέρα του Ντιγιάνα εμφανίστηκε ανακουφισμένη και τόνισε πως η σημερινή νίκη του γιού της είναι μεγαλύτερη και πιο σημαντική από την οποιαδήποτε κατάκτηση Grand Slam!

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε η Ντιγιάνα Τζόκοβιτς:

«Είμαστε εδώ για να γιορτάσουμε τη νίκη του γιου μας Νόβακ. Πάντα αγωνιζόταν για δικαιοσύνη. Δεν έχει κάνει τίποτα κακό. Πήγε εκεί για να κερδίσει αυτό το τουρνουά. Αυτή η κατάσταση ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Υπήρξε ένα φάσμα συναισθημάτων: λύπη, φόβος, απογοήτευση. Υπήρχαν στιγμές που δεν είχε μαζί του το κινητό, δεν είχαμε ιδέα τι συνέβαινε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους στον κόσμο που του στάθηκαν και τον στήριξαν στη Μελβούρνη μπροστά σε αυτό το λεγόμενο ξενοδοχείο. Αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του, είναι μεγαλύτερη από οποιοδήποτε Grand Slam. Ο Nόβακ δεν έκανε τίποτα ενάντια στους νόμους της Αυστραλίας, αλλά κακοποιήθηκε με τους τρόπους που έχουμε δει, πιθανότατα θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα».

 

Τελευταία Νέα