Βοράτσοβα: «Μας παραπλάνησε η Tennis Australia, με περιτριγυρίζουν φύλακες»

Newsroom
Βοράτσοβα: «Μας παραπλάνησε η Tennis Australia, με περιτριγυρίζουν φύλακες»
Με την ομοσπονδία της Αυστραλίας τα έβαλε η Ρενάτα Βοράτσοβα για την απέλασή της.

Αποκαλύψεις για το παρασκήνιο της απέλασής της και της διαμονής της στο ξενοδοχείο με τους παράτυπους μετανάστες όπου ακόμη βρίσκεται εκεί ο Νόβακ Τζόκοβιτς, έκανε η Ρενάτα Βοράτσοβα.

Η Τσέχα τενίστρια ήταν η δεύτερη που είδε τη βίζα της να ακυρώνεται και σε δηλώσεις που έκανε σε συμπατριώτες της δημοσιογράφους, ανέφερε πως την οδήγησαν στο ξενοδοχείο, κατηγορώντας την ομοσπονδία της Αυστραλίας για όλο αυτό το μπάχαλο.

«Άνδρες με πολιτικά, μαζί με ένστολους από την αστυνομία, ήρθαν να με βρουν και με πήγαν στο ξενοδοχείο απέλασης. Οι αρχές με είχαν αφήσει να μπω αμέσως στη χώρα. Με κράτησαν στο σημείο ελέγχου της πολιτείας της Βικτόριας, καθώς έστειλαν κάπου τα χαρτιά μου, αλλά μετά από λίγο μου επιβεβαίωσαν πως ήμουν ελεύθερη να μπω στη χώρα χωρίς προβλήματα. Δεν καταλαβαίνω γιατί ήρθαν σε μένα μετά από μια εβδομάδα και μου είπαν πως οι κανόνες που εφαρμόστηκαν δεν εφαρμόζονται πια. Έκανα ό,τι μου ζήτησαν να κάνω. Προφανώς, η Tennis Australia μας έχει παραπλανήσει» ανέφερε χαρακτριστικά.

«Θα έπρεπε να ζητήσω άλλη βίζα και να περιμένω ίσως και μια εβδομάδα κλεισμένη σε ένα ξενοδοχείο, χωρίς να μπορώ να προπονούμαι. Οπότε δεν έχει νόημα. Θα περιμένω απλά την άδεια για να φύγω, ίσως γίνει και το Σάββατο (σ.σ. σήμερα)» πρόσθεσε η Βοράτσοβα η οποία στήριξε τον Τζόκοβιτς στην δική του περιπέτεια.

Οσον αφορά την παραμονή της στο ξενοδοχείο, είπε τα χειρότερα.

«Είμαι σε ένα δωμάτιο και δεν μπορώ να πάω πουθενά. Το παράθυρό μου είναι κλειστό, δεν μπορώ να το ανοίξω. Υπάρχουν παντού φύλακες, ακόμα και κάτω από το παράθυρό, που είναι πολύ αστείο. Ίσως πιστεύουν ότι θα πηδήξω από το παράθυρο και θα αρχίσω να τρέχω. Μου φέρνουν φαγητό στο δωμάτιο και υπάρχει ένας φύλακας στον διάδρομο. Νιώθω λίγο σαν να είμαι σε φυλακή. Δεν περιμένεις κάτι τέτοιο να σου συμβεί. Δεν έχω εδώ έντομα και κοριούς, αλλά σίγουρα δεν είναι ένα μέρος που θες να περάσεις τον χρόνο σου» είπε.

 

Τελευταία Νέα