Το πάλεψε ο Περβολαράκης, αλλά ηττήθηκε από τον Ντελμπόνις

Κώστας Ευθυμιάδης
Το πάλεψε ο Περβολαράκης, αλλά ηττήθηκε από τον Ντελμπόνις
Με το αριστερό η εθνική ομάδα τένις στην 2η αγωνιστική του ATP Cup καθώς έχασε το πρώτο παιχνίδι της σειράς με την Αργεντινή.

Τεράστια προσπάθεια έκανε ο Μιχάλης Περβολαράκης για να κάμψει την αντίσταση του Φεντερίκο Ντελμπόνις, αλλά τελικά ηττήθηκε με 2-0 σετ (7-6, 6-1 σε 1 ώρα και 31 λεπτά) στο ματς που άνοιξε το πρόγραμμα της εθνικής ομάδας τένις με την Αργεντινή για το ATP Cup.

Στο πρώτο σετ ο Περβολαράκης βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ με 3-1 καθώς δέχτηκε break, αλλά το πήρε πίσω, ισοφάρισε σε 3-3 και πήγε με το μαχαίρι στα δόντια σε όλο το σετ. Κράτησε το σερβίς του και το οδήγησε στο tie break.

Εκεί έγινε μεγάλη μάχη μεταξύ των δύο αντιπάλων, με τον Περβολαράκη να βρίσκει μίνι break και να προηγείται με 4-2, όμως ο Ντελμπόνις έσπασε δύο φορές το σερβίς του Ελληνα τενίστα, για να πάρει προβάδισμα με 4-5 και να φτάνει σε διπλό σετ πόιντ. Ο Περβολαράκης κατάφερε να του σπάσει το πρώτο σερβίς και να σερβίρει για να μείνει στο σετ, αλλά ο Ντελμπόνις πήρε το tie break με αβίαστο λάθος του αντίπαλού του (7-5 το tie break).

Στο δεύτερο σετ κατάρρευσε, με τον Αργεντινό να κάνει δύο απανωτά break και να κερδίζει τελικά το σετ με 6-1, κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του.

 

Τελευταία Νέα