Ρεαλιστής ο Ναδάλ: «Ο Τζόκοβιτς είναι σε καλύτερη θέση για να γίνει πολυνίκης σε grand slam»

Newsroom
Ρεαλιστής ο Ναδάλ: «Ο Τζόκοβιτς είναι σε καλύτερη θέση για να γίνει πολυνίκης σε grand slam»
Σε συνέντευξή του ο Ράφαελ Ναδάλ παραδέχτηκε πως ο Τζόκοβιτς έχει τον πρώτο λόγο για να γίνει ο τενίστας με τους περισσότερους τίτλους σε grand slam.

H big-3, οι Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς, μετρούν από 20 τίτλους σε grand slam. Και το μεγάλο ζήτημα είναι ποιος θα περάσει μόνος πρώτος.

Σύμφωνα με την λογική, αυτός θα είναι ο Τζόκοβιτς καθώς είναι ο μόνος από τους τρεις που εξακολουθεί να είναι σε εξαιρετική φόρμα και δεν αντιμετωπίζει τραυματισμούς.

Αυτό παραδέχτηκε και ο Ναδάλ μιλώντας στο Vamos Movistar, σχετικά με το ποιος θα πρέπει να χαρακτηριστεί ως ο… GOAT.

«O Τζόκοβιτς βρίσκεται στην καλύτερη θέση για να γίνει ο παίκτης με τα περισσότερα Grand Slam στην ιστορία. Δε χρειάζεται να κρυβόμαστε. Ο Φέντερερ είναι εκεί που είναι και εγώ εκεί που είμαι. Ωστόσο, o Τζόκοβιτς παίζει πολύ καλά και διανύει πολύ καλή περίοδο. Αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν μπορούμε να την αγνοούμε. Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί σε 9 μήνες από τώρα, αλλά αυτή τη στιγμή είναι το μεγάλο φαβορί», είπε χαρακτηριστικά ο 35χρονος Ισπανός, που στο τέλος του μήνα επιστρέφει στην ενεργό δράση με το τουρνουά επίδειξης του Αμπου Ντάμπι.

 

Τελευταία Νέα