Χούρκατς: «Ο Ναδάλ έχει το καλύτερο forehand στο Tour»

Newsroom
Χούρκατς: «Ο Ναδάλ έχει το καλύτερο forehand στο Tour»
Ο Χούμπερτ Χούρκατς μίλησε για το forehand του Ράφα Ναδάλ, την ποιότητα του Νόβακ Τζόκοβιτς και την Ίγκα Σβιόντεκ που του δίνει έμπνευση.

Για την θαυμάσια σεζόν που είχε μίλησε στο "ELLE Man" ο Χούμπερτ Χούρκατς.

Ο Πολωνός που έκλεισε τη χρονιά στο Νο9 κόσμου, κατέκτησε το Miami Open και έφτασε στους "4" στο Wimbledon, μίλησε για τον Ράφα Ναδάλ, τον Νόβακ Τζόκοβιτς αλλά και για την Ίγκα Σβιόντεκ.

«Το πολύ επιθετικό forehand του Ναδάλ, βάζει μεγάλη πίεση σε κάθε αντίπαλο. Νομίζω είναι το κορυφαίο στο Tour», είπε ο Πολωνός για το forehand του Ισπανού τον οποίο δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ στην καριέρα του.

Για τον Νόβακ Τζόκοβιτς θα πει: «Είχε σπουδαία χρονιά. Είναι ο πιο εντυπωσιακός παίκτης». Το όνειρο του είναι να κατακτήσει Grand Slam και πηγή έμπνευσης γι' αυτό είναι η Ίγκα Σβιόντεκ που τα κατάφερε το 2020 με το Roland Garros.

«Θα ήταν ωραίο να κερδίσω ένα Grand Slam. Αυτό που πέτυχε η Ίγκα είναι πηγή έμπνευσης για μένα. Έδειξε σε όλους μας ότι ένας αθλητής από την Πολωνία μπορεί να φτάσει τόσο ψηλά».

O Χούρκατς θα ήθελε να παίξει και σε διπλό μικτό με την Σβιόντεκ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα