Ραντουκάνου: «Νιώθω ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν και πριν το US Open»

Newsroom
Ραντουκάνου: «Νιώθω ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν και πριν το US Open»
H Έμμα Ραντουκάνου αγωνίστηκε μπροστά στο βρετανικό κοινό στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο και μιλώντας στα ΜΜΕ της χώρας της δήλωσε πως παραμένει το ίδιο κορίτσι που ήταν πριν το US Open.

H Έμμα Ραντουκάνου ξάφνιασε τον κόσμο του τένις τον περασμένο Σεπτέμβριο αφού στα 18 της και στο Νο150 κόσμου κατάφερε να κατακτήσει το US Open χωρίς μάλιστα απώλεια σετ.

Η τενίστρια από την Μεγάλη Βρετανία που έκλεισε τα 19 της και πριν από λίγες ημέρες αγωνίστηκε στο εντυπωσιακό Royal Albert Hall στο Λονδίνο μίλησε στα ΜΜΕ της χώρας της για την ζωή της μετά το US Open αλλά και για το νέο της προπονητή.

«Συνεχίζω να κάνω όλα τα πράγματα που έκανα και πριν. Κάποιες φορές ταξιδεύω με το τρένο, κάνω τα ίδια ταξίδια με πριν. Νιώθω ακριβώς ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν, διατηρώ τις ίδιες ρουτίνες. Αυτά τα πράγματα που έκανα πριν, ήταν αυτά που με οδήγησαν στην κατάκτηση του US Open, οπότε δεν ξέρω γιατί θα έπρεπε να τα αλλάξω. Θα παραμείνω ο ίδιος άνθρωπος», είπε η νεαρή Έμα για τις συνήθειες της.

Όσο αφορά τον νέο της προπονητή, τον Γερμανό Τόρμπεν Μπελτζ σημείωσε: «O Τόρμπεν είναι ένας πολύ θετικός άνθρωπος. Όταν είμαι μαζί του μπορώ να νιώσω τη χαρά του, είναι μεταδοτική. Είναι θαυμάσιο να έχουμε στην ομάδα κάποιον σαν κι αυτόν, κάποιον που πάντα είναι ευδιάθετος».

Η Έμα Ραντουκάνου θα παίξει στις 16/12 σε αγώνα επίδειξης με την Μπελίντα Μπένσιτς στο Άμπου Ντάμπι.

@Photo credits: Twitter Emma Raducanu
 

Τελευταία Νέα