H μεγάλη αδελφή της Σερένα και της Βένους αποκαλύπτει: «Ο πατέρας μας μπορεί να έχει και 20 παιδιά, δεν ήταν μπαμπάς, αλλά δωρητής σπέρματος»!

Newsroom
H μεγάλη αδελφή της Σερένα και της Βένους αποκαλύπτει: «Ο πατέρας μας μπορεί να έχει και 20 παιδιά, δεν ήταν μπαμπάς, αλλά δωρητής σπέρματος»!
Σοβαρές αποκαλύψεις για την ζωή του πατέρα της έκανε η αδελφή της Σερένα και της Βένους Ουίλιαμς, η Σαμπρίνα.

Με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας "King Richard" η οποία είναι η αληθινή ιστορία ζωής του Ρίτσαρντ Ουίλιαμς η αδελφή της Βένους και Σερένα Ουίλιαμς προχώρησε σε αποκαλύψεις για τη ζωή του πατέρα τους.

Η Σαμπρίνα που είναι η μεγαλύτερη από τις τέσσερις αδελφές της οικογένειας είπε σε συνέντευξη της στη "Sun" για την ερωτική ζωή του πατέρα τους: «Ξέρω ότι έχω περισσότερα αδέρφια, μου είπαν ότι υπάρχουν μεταξύ δεκαπέντε και δεκαεννέα παντού, από το Λος Άντζελες μέχρι τη Λουιζιάνα.

Η μαμά μου πάντα μάλωνε με τον μπαμπά μου για τις περιπέτειές του, ήταν κατ' εξακολούθηση άπιστος. Θυμάμαι ότι αυτό ήταν πάντα το κύριο πράγμα για το οποίο τσακώνονταν. Είναι ένας εγωιστής, ζει μόνο για τον εαυτό του, χρησιμοποιεί τα παιδιά του για να πάρει αυτό που χρειάζεται. Δεν είναι μπαμπάς, ήταν απλώς ένας δωρητής σπέρματος. Είχε πέντε παιδιά και τα άφησε στη μαμά μου να τα μεγαλώσει στη φτώχεια και ποτέ δεν βοήθησε».

Η Σαμπρίνα είναι σήμερα 57 ετών και θυμάται επίσης ότι ο μπαμπάς αποφάσισε να χωρίσει όταν η μαμά πάλευε για να κερδίσει τον καρκίνο.

Η μεγάλη αδελφή των διάσημων τενιστριών κάνει κριτική στην ταινία που όπως υπογραμμίζει δεν έχει αναφορές στο ένοχο παρελθόν του πατέρα της.

Τον Ρίτσαρντ Ουίλιαμς ενσαρκώνει στην ταινία ο Γουίλ Σμιθ, πολύ φίλος της Σερένα και της Βένους.

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα