Κονταβέιτ: «Να βελτιώσω το παιχνίδι μου και να κερδίσω Grand Slam»

Newsroom
Κονταβέιτ: «Να βελτιώσω το παιχνίδι μου και να κερδίσω Grand Slam»
Η Ανέτ Κονταβέιτ που κατέκτησε τους περισσότερους τίτλους στο 2021 μετά από την Άσλεϊ Μπάρτι κάνει όνειρα για Grand Slam.

Αυτή και εάν ήταν χρονιά για την Ανέτ Κονταβέιτ.

Έπαιξε σε 7 τελικούς ανάμεσα σ' αυτούς και στο WTA Finals, κατέκτησε 4 τίτλους (έναν λιγότερο από την Άσλεϊ Μπάρτι), εισήλθε πρώτη φορά στο top-10 και έκλεισε στο Νο7.

Η 25χρονη από την Εσθονία έχει όμως ένα όνειρο. Ποιο είναι; Μα να φτάσει να διεκδικήσει και να κερδίσει έναν τίτλο Grand Slam.

Ο προημιτελικός του 2020 στο Australian Open είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει σε Grand Slam στην καριέρα της αλλά θέλει να βελτιωθεί και να... απογειωθεί.

«Θέλω να βελτιώσω το παιχνίδι μου, τη φυσική μου κατάσταση να βελτιώσω τα στοιχεία μου πάνω στο τένις. Όσο αυτή η αναπτυξιακή διαδικασία είναι σε εξέλιξη και είναι θετική, θεωρώ ότι θα ακολουθήσουν και τα θετικά αποτελέσματα.

Νομίζω ότι το μεγαλύτερο όνειρό μου είναι να κερδίσω ένα Grand Slam, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι οι στόχοι αυτοί να βασίζονται στην εξέλιξή μου και στη βελτίωση ως παίκτρια», θα πει η Ανέτ Κονταβέιτ στο φινάλε της χρονιάς.

@Photo credits: Twitter WTA
 

Τελευταία Νέα