Μεντβέντεφ: «Δεν θα είναι ντροπή εάν κερδίσουμε λιγότερα από 20 Grand Slam»

Newsroom
Μεντβέντεφ: «Δεν θα είναι ντροπή εάν κερδίσουμε λιγότερα από 20 Grand Slam»
O Ντανίλ Μεντβέντεφ υπερασπίστηκε την γενιά του και μίλησε για το τένις μετά από τις περιόδους Μποργκ-ΜακΕνρο, Σάμπρας-Άγκασι και τους Big-3.

Το τελευταίο διάστημα έχει ανοίξει και πάλι συζήτηση για την επόμενη ημέρα του τένις μετά από τους Big-3.

Ο Ρότζερ Φέντερερ είναι άγνωστο το εάν και πότε θ' αγωνιστεί ξανά, ο Ράφα Ναδάλ είναι πολύ επιλεκτικός στα τουρνουά του ενώ ιδιαίτερα ενεργός παραμένει ακόμη ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Σίγουρα το τένις μετά από τους Big-3 δεν θα είναι το ίδιο αλλά θα παραμείνει συναρπαστικό και δημοφιλές. Υπέρμαχος αυτής της άποψης είναι και ο Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Ο Ρώσος που είναι στο Νο2 κόσμου και κατέκτησε μέσα στο 2021 τον πρώτο τίτλο του σε Grand Slam υπερασπίστηκε την γενιά του και εξήγησε ότι θα υπάρχει και συνέχεια μετά τους Big-3.

«Όταν ο Μποργκ και ο ΜακΕνρο ήταν κοντά στο να αποσυρθούν όλοι έλεγαν ότι «το τένις τελείωσε, δεν θα έχουμε σπουδαίους παίκτες». Είχε όμως συνέχεια. Ο Σάμπρας και ο Άγκασι ήταν στην κορυφή. Όταν ο Σάμπρας αποσύρθηκε όλοι σκέφτηκαν ότι και πάλι το τένις τελείωσε. Μετά όμως ήρθαν οι Ρότζερ, Ράφα και Νόβακ.

Λίγο πριν έρθουν εάν ρωτούσαμε τον κόσμο θα έλεγε: «Το τένις δεν θα είναι πια ενδιαφέρον». Το τένις είναι ένα υπέροχο άθλημα και η γενιά μας θα συνεχίσει σε υψηλά στάνταρ. Ίσως να μην κερδίσουμε 20 Grand Slam, ωστόσο κανείς δεν το είχε κάνει πριν από τον Ρότζερ. Σίγουρα δεν θα είναι ντροπή εάν κερδίσουμε λιγότερα», είπε ο Ρώσος τενίστας.

@Photo credits: Twitter ATP
 

Τελευταία Νέα