Τσιτσιπάς: «Ανυπομονώ να επιστρέψω στα κορτ, να βρυχώμαι και να παλεύω»

Newsroom
Τσιτσιπάς: «Ανυπομονώ να επιστρέψω στα κορτ, να βρυχώμαι και να παλεύω»
Ο Έλληνας πρωταθλητής στο τένις, Στέφανος Τσιτσιπάς, έκανε ποστάρισμα για τον τρόπο με τον οποίο έκλεισε η χρονιά και τη συνέχεια.

Τo post του Τσιτσιπά:

Δεν ήταν αυτός ο τρόπος που περίμενα να τελειώσει αυτή η σεζόν. Είναι δύσκολο να το το δεχθώ και να το βάλω στο μυαλό μου. Ήταν το τουρνουά που πραγματικά ανυπομονούσα να παίξω έως το τέλος φέτος.

Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό (το post) σε όλες τις όμορφες στιγμές που είχα στο γήπεδο φέτος. Συγχαρητήρια σε όλους για τη σκληρή δουλειά, την πρόοδο, τη συγκέντρωση, τον πόνο, την πίστη, την αποδοχή, την αφοσίωση, το θράσος και την ηρεμία που έβαλαν στο 2021. Δεν υπάρχει χώρος για αρνητικότητα. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να νιώθω μεταμέλεια, λύπη ή φόβο. Η υγεία μου και η καλή μου κατάσταση είναι το πιο σημαντικό και πάντα θα είναι για μένα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά κάθε υποστηρικτή μου αλλά και όσους πίστεψαν σε μένα για την αφοσίωσή τους σε μένα σε όλο αυτό το καθημερινό ταξίδι. Οι οπαδοί και οι φανς είναι οικογένεια.

Προπονητές, ατζέντηδες, φυσιοθεραπευτές, μάνατζερς, συνεργάτες, Οργανισμοί αλλά και φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες και συνάδελφοι τενίστες σας ευχαριστώ που βγάλατε τον καλύτερο εαυτό μου σε καθημερινή βάση. Οι αξίες σας για μένα μετράνε όλες το ίδιο (εννοεί πως είναι το ίδιο σημαντικές). Ανυπομονώ να επιστρέψω στα κορτ: να βρυχώμαι και να παλεύω.

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα