Kremlin Cup: Σαμπαλένκα και Χάλεπ στη Μόσχα, στο Νο3 η Σάκκαρη

Newsroom
Kremlin Cup: Σαμπαλένκα και Χάλεπ στη Μόσχα, στο Νο3 η Σάκκαρη
Οι διοργανωτές του Kremlin Cup έδωσαν wild card στην Αρίνα Σαμπαλένκα, στην Σιμόνα Χάλεπ και στην Ανέτ Κονταβέιτ. Στο Νο3 του ταμπλό η Μαρία Σάκκαρη.

Αρχίζει την Δευτέρα (18/10) στη Μόσχα το Kremlin Cup 2021 και αν και τουρνουά WTA 500 συγκεντρώνει πολλά σπουδαία ονόματα.

Οι διοργανωτές έδωσαν wild card στο Νο2 κόσμου την Αρίνα Σαμπαλένκα, την πρώην Νο1 Σιμόνα Χάλεπ αλλά και στην φορμαρισμένη Ανέτ Κονταβέιτ.

Στη Μόσχα θα δούμε την Μαρία Σάκκαρη, την Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα αλλά και την Ονς Τζαμπέρ και εκεί θα δοθεί και η μεγάλη μάχη για την πρόκριση στο WTA Finals.

Η Μαρία Σάκκαρη μετά από την wild card στην Σαμπαλένκα θα είναι στο Νο3 του ταμπλό πίσω από την Αρίνα (Νο1) και την Μουγκουρούθα.

Στη Race για το WTA Finals που έχουν προκριθεί ήδη οι Μπάρτι, Σαμπαλένκα, Κρεϊτσίκοβα και Πλίσκοβα είναι στο Νο5 η Σβιόντεκ, στο Νο6 η Σάκκαρη, στο Νο7 η Μουγκουρούθα και στο Νο8 η Τζαμπέρ.

@Photo credits: Twitter Indian Wells

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα