Ο Τσιτσιπάς και οι "μνηστήρες" για τον κορυφαίο σε νίκες στο 2021

Newsroom
Ο Τσιτσιπάς και οι "μνηστήρες" για τον κορυφαίο σε νίκες στο 2021
Ο Στέφανος Τσισιπάς θα δώσει "μάχη" έως το τέλος της χρονιάς για να κρατήσει την πρώτη θέση σε νίκες μέσα στη σεζόν.

Μάχη μέχρι το τέλος θα δούμε φέτος για τον κορυφαίο σε νίκες στο ATP Tour του 2021.

Μέσα στους τενίστες που θα την δώσουν είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος έως σήμερα είναι στο Νο1 με 52 νίκες. Τον ακολουθεί ο Ντανίλ Μεντβέντεφ με 50!

Οι βασικοί διεκδικητές

Αυτοί οι δυο θα είναι οι βασικοί διεκδικητές της πρωτιάς. Μπορεί να τους δούμε στον τελικό του Indian Wells και σίγουρα στη συνέχεια και οι δυο θα παίξουν στο ATP Finals (14-21/11) και στο Paris Masters (1-7/11).

O Έλληνας θ' αγωνιστεί και στην Βιέννη και θα ψάξει και εκεί τίτλο για να έχει προβάδισμα για την πρωτιά πριν από την είσοδο του τελευταίου μήνα δράσης, του Νοεμβρίου.

Τους δυο τενίστες ακολουθεί ο Κάσπερ Ρουντ που δεν έχει εξασφαλίσει πρόκριση στο ATP Finals και έχει 49 νίκες αλλά και ο Αντρέι Ρούμπλεφ (47 νίκες) ο οποίος επίσης δεν έχει εξασφαλίσει πρόκριση στο Τορίνο.

Η απειλή του Ζβέρεφ

Ο πιο "δυνατός" αντίπαλος για Μεντβέντεφ-Τσιτσιπά μοιάζει να είναι ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Έχει 46 νίκες και θα είναι παρών στα μεγάλα ραντεβού στο Παρίσι (φιναλίστ το 2020) και στο Τορίνο (νικητής στο ATP Finals 2018).

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει 44 νίκες αλλά κανείς δεν ξέρει εάν θα παίξει ξανά μέσα στο 2021.

Το 2020 την 1η θέση είχαν μοιραστεί με 41 νίκες ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Αντρέι Ρούμπλεφ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα