Τόνι Ναδάλ: «Ο Ράφα ίσως έχει 2-3 καλά χρόνια μπροστά του»

Newsroom
Τόνι Ναδάλ: «Ο Ράφα ίσως έχει 2-3 καλά χρόνια μπροστά του»
O θείος Τόνι μίλησε για το μέλλον του Ράφα Ναδάλ αλλά και για τους δυο παίκτες που ήθελε να "ενώσει" για να φτιάξει τον ανιψιό του.

Πολλά και διάφορα ωραία είπε ο Τόνι Ναδάλ στο podcast "Tres Iguales".

O θείος Τόνι ο άνθρωπος που ως προπονητής οδήγησε τον Ράφα Ναδάλ στο τένις αλλά και για πολλά χρόνια στις μεγάλες επιτυχίες της καριέρας του μίλησε για την επόμενη ημέρα του ανιψιού του αλλά και τα πρώτα του χρόνια.

«Ο Ράφα έχει μεγάλο κίνητρο και πιστεύω πως θα το ξεπεράσει και αυτό. Είμαι αισιόδοξος και αισθάνομαι πως το 2022 θα είναι μια καλή χρονιά για εκείνον. Ίσως να έχει και 2-3 καλά χρόνια ακόμα μπροστά του, αν και όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα θα γίνονται όλο και πιο περίπλοκα», σημειώσε ο Τόνι Ναδάλ.

«Μίξη Κόνορς-Βίλας»

Εν συνεχεία μίλησε για τα όνειρα που έκανε για τον Ράφα όταν ήταν ακόμη παιδί αλλά και για την εμφάνιση του Φέντερερ και του Τζόκοβιτς: «Όταν ήταν παιδί ήθελα να κάνουμε μια μίξη ανάμεσα στον Βίλας και στον Κόνορς. Ήταν πολύ βασικό να τον κάνουμε έναν έντονο παίκτη, που να μπορεί όμως και να τελειώνει τους πόντους.

Ξόδεψα πολλά χρόνια για να τον κάνω έναν παίκτη που θα πετυχαίνει winners. Όσο ο Ράφα μεγάλωνε, μπορούσαμε να δούμε πως ο Φέντερερ θα γινόταν ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών.

Επίσης όταν είδαμε τον Νόβακ για πρώτη φορά καταλάβαμε πως ήταν ξεχωριστός. Όσο για τον Ράφα , το να συμπληρώσει το Grand Slam στα 24 του χρόνια, με έκανε να διαπιστώσω πως επίσης μπορεί να γίνει ο καλύτερος όλων των εποχών».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα