Η καλύτερη Masters χρονιά του Στέφανου Τσιτσιπά (vids)

Αντώνης Πατσούρας
Η καλύτερη Masters χρονιά του Στέφανου Τσιτσιπά (vids)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε για πρώτη φορά τίτλο Masters το 2021 ενώ μόνο μια φορά αποκλείστηκε πριν από τον προημιτελικό στα 5 Masters της χρονιάς.

Την καλύτερη Masters χρονιά του διανύει ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας που είναι στο Indian Wells για να παίξει στο προ τελευταίο Masters του 2021 έχει αυτή τη σεζόν 17 νίκες σε 22 αγώνες, που είναι φυσικά ρεκόρ καριέρας.

Μετά από 2 αποτυχημένους τελικούς σε Masters μέσα στο 2021 κατέκτησε τον τίτλο στο Monte Carlo αλλά και στα άλλα 1000αρια είναι "δυνατός".

Μόνο στο Madrid Open αποκλείστηκε στον 3ο γύρο από τον Κάσπερ Ρουντ. Στο Miami Open έφτασε στους "8" που τον απέκλεισε ο μετέπειτα νικητής Χούμπερτ Χούρκατς.

Στο Monte Carlo κέρδισε στον τελικό τον Αντρέι Ρούμπλεφ ενώ στο Italian Open θα αποκλειστεί στα προημιτελικά από τον Νόβακ Τζόκοβιτς μετά από έναν αγώνα που διήρκεσε δυο ημέρες.

Στην Αμερική το καλοκαίρι θα έχει 2 ημιτελικούς. Στο Rogers Cup θα αποκλειστεί από τον Ρέιλι Οπέλκα και στο Cincinnati Masters από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Πλέον απομένει το Indian Wells που δεν έχει πάει ποτέ πιο μακριά από τον 2ο γύρο και το Paris Masters που είναι προημιτελικό το 2019.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα