O Αλεξάντερ Ζβέρεφ «χαιρετίζει» την έρευνα της ATP για τις καταγγελίες της συντρόφου του

Newsroom
O Αλεξάντερ Ζβέρεφ «χαιρετίζει» την έρευνα της ATP για τις καταγγελίες της συντρόφου του
Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ είδε με καλό μάτι την έρευνα της ATP για την υπόθεση των καταγγελιών της Σαρίποβα εις βάρους του αλλά δήλωσε πως θα "κυνηγήσει" τον δημοσιογράφο και το μέσο που δημοσίευεσε τις δηλώσεις της πρώην συντρόφου του.

Με καλό μάτι είδε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ την έναρξη της έρευνας από την πλευρά της ATP όσο αφορά τις καταγγελίες της Όλια Σαρίποβα σε βάρος του.

Από την άλλη όμως ο Γερμανός τενίστας θα "κυνηγήσει" νομικά το μέσο και τον δημοσιογράφο για την φιλοξενία της συνέντευξης της Ρωσίδας πρώην συντρόφου του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζβέρεφ για το θέμα:

«Πάντα στήριζα πλήρως τη δημιουργία πολιτικής για την ενδοοικογενειακή βία από την ATP. Επιπλέον, καλωσορίζω την έρευνα για την υπόθεση και ζητάω εδώ και μήνες από την ATP να ξεκινήσει ανεξάρτητη έρευνα.

Όπως έχω ξαναπεί, αρνούμαι κατηγορηματικά και αδιαμφισβήτητα κάθε ισχυρισμό. Έχει εκδοθεί προσωρινή διαταγή κατά του εκδότη και του δημοσιογράφου που δημοσίευσαν τους ψευδείς ισχυρισμούς, που υποστηρίζει ότι οι κατηγορίες είναι δυσφημιστικές και ψευδείς. Παρόλα αυτά, ο εκδότης και ο δημοσιογράφος ηθελημένα παραβιάζουν τη δικαστική εντολή, αποφεύγοντας να κατεβάσουν το ρεπορτάζ και συνεχίζοντας να προωθούν επανειλημμένως τους ισχυρισμούς στα social media. Οι δικηγόροι μου έχουν ξεκινήσει περαιτέρω διαδικασίες».

 

Τελευταία Νέα