Indian Wells: Υπό την προστασία του FBI οι αθλητές του Masters

Newsroom
Indian Wells: Υπό την προστασία του FBI οι αθλητές του Masters
Το FBI θα έχει πράκτορες στο Indian Wells για να προστατέψει τους αθλητές σε ενδεχόμενες απειλές μέσα από τα social media.

Η Σέλμπι Ρότζερς είχε ανακοινώσει ότι στην διάρκεια του US Open δέχτηκε απειλές ακόμη και για την ζωή της μέσα από τα social media.

Για απειλές μίλησε η Μάντισον Κις, ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν ενώ ο Ρότζερ Φέντερερ στάθηκε σε δηλώσεις του στην κακή πλευρά των social media.

Η Ναόμι Οσάκα προσπαθεί να μειώσει την δημόσια έκθεση της για να προστατέψει την ψυχική υγεία της και η ATP με την WTA ανησυχούν.

Για να μην υπάρξουν παρόμοια φαινόμενα στο Indian Wells (4-17/10) στην Καλιφόρνια οι διοργανωτές ζήτησαν την συνδρομή του FBI.

Για την κίνηση αυτή ενημερώθηκαν οι τενίστριες και οι τενίστριες από την ATP και την WTA. «Αγαπητοί παίκτες και μέλη των ομάδων, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το FBI θα είναι παρόν στο φετινό BNP Paribas Open στο Indian Wells, για να παρακολουθεί και να αντιμετωπίσει κάθε παρενόχληση μέσω social media ή απειλή προς τους παίκτες», έγραφε το μήνυμα σε παίκτες και τα τιμ τους.

@Photo credits: Twitter Indian Wells
 

Τελευταία Νέα