Ολοκληρώθηκε η σεζόν για τον Νικ Κύργιο

Newsroom
Ολοκληρώθηκε η σεζόν για τον Νικ Κύργιο
O Νικ Κύργιος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και επέστρεψε στην Αυστραλία για θεραπεία αλλά και για να δει την μητέρα του που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Στη Βοστώνη και στο Laver Cup ολοκληρώθηκε η σεζόν για τον Νικ Κύργιος.

Ο Αυστραλός που είναι πλέον στο Νο96 κόσμου έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι στη σεζόν απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά και επιστρέψει στην χώρα του για αποθεραπεία στο τραυματισμένο του γόνατο αλλά και για να σταθεί δίπλα στην μητέρα του που έχει πρόβλημα υγείας.

Μέσα στη σεζόν έδωσε μόλις 15 παιχνίδια και είχε 7-8 νίκες. Θα επιστρέψει στη δράση το 2022 στο Australian Open αλλά έχουν αρχίσει οι σκέψεις για απόσυρση του από το τένις.

«Τους τελευταίους δυο μήνες δεν ήμουν 100% υγιής. Αντιμετωπίζω τενοντοπάθεια επιγονατίδας αριστερού γονάτου κι αν συνεχίζω να παίζω χωρίς να το θεραπεύσω πλήρως μπορεί να οδηγήσει σε περαιτέρω πόνο.

Επέλεξα να επιστρέψω στην Αυστραλία για να επανεκτιμήσω και να σχεδιάσω τη θεραπεία μου με πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια για να ηρεμήσω και για να αποκαταστήσω τον τραυματισμό του γονάτου μου.

Είμαι απογοητευμένος, καθώς με έχει εμποδίσει να παίξω το καλύτερο τένις μου και ελπίζω ότι όλα θα εξελιχθούν ομαλά και θα επιστρέψω στο 100% της κατάστασής μου για το Australian Open. Η μητέρα μου έχει προβλήματα με την υγεία της και θα ήθελα να επιστρέψω για να τη δω», ανέφερε στα social media ο Νικ Κύργιος.


@Photo credits: Twitter ATP

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα