Laver Cup: Στη Βοστώνη ο Φέντερερ, χωρίς Τσιτσιπά η πρεμιέρα (pic)

Newsroom
Laver Cup: Στη Βοστώνη ο Φέντερερ, χωρίς Τσιτσιπά η πρεμιέρα (pic)
To Laver Cup αρχίζει στη Βοστώνη στις 24/9 με τον Στέφανο Τσιτσιπά να μην είναι στο πρόγραμμα της 1ης ημέρας. Στη Βοστώνη ο Φέντερερ.

Αρχίζει σε λίγες ώρες στο Boston Garden η 4η έκδοση του Laver Cup.

Το Laver Cup είναι μια "μάχη" ανάμεσα στην ομάδα της Ευρώπης και στην ομάδα του κόσμου και έως σήμερα η Ευρώπη έχει 3/3 τίτλους.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συμμετέχει για 2η φορά και το 2019 ήταν πρωταθλητής με την ομάδα της Ευρώπης έχοντας συμπαίκτες τον Ρότζερ Φέντερερ και τον Ράφα Ναδάλ.

Ο Ελβετός είναι στη Βοστώνη αλλά λόγω τραυματισμού δεν θ' αγωνιστεί ενώ εκεί είναι και ο Rod Laver που έδωσε το όνομα του στο τουρνουά.

Αρχηγοί των ομάδων είναι ο Μποργκ (Ευρώπη) και ο ΜακΕνρο (Κόσμος) ενώ φέτος δεν θα δούμε μέλος του Big-3 στο τουρνουά.

Για την Ευρώπη παίζουν οι: Τσιτσιπάς, Μεντβέντεφ, Ζβέρεφ, Ρούμπλεφ, Μπερετίνι, Ρουντ (αναπληρωματικός ο Λόπεζ). Με την ομάδα του κόσμου παίζουν οι: Κύργιος, Σβάρτσμαν, Ίσνερ, Οπέλκα, Σαποβάλοφ. Αλιασίμ (αναπληρωματικός ο Σοκ).

Την Παρασκευή θα ξεκινήσει το Laver Cup και στις 20:00 θα παίξει ο Κάσπερ Ρουντ με τον Ράιλι Οπέλκα ενώ θ' ακολουθήσει η αναμέτρηση του Ματέο Μπερετίνι με τον Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ.

Το βραδινό πρόγραμμα (02.00) ξεκινάει με το παιχνίδι μεταξύ του Αντρέι Ρούμπλεφ με τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν και το πρόγραμμα θα κλείσει με τον αγώνα του διπλού, όπου θα αγωνιστούν Ζβέρεφ/Μπερετίνι-Ίσνερ/Σαποβάλοφ.

Το τουρνουά θα ολοκληρωθεί την Κυριακή και νικήτρια θα είναι η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στους 13 βαθμούς. Το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας θα ανακοινωθεί με την ολοκλήρωση της προηγούμενης.

@Photo credits: Twitter Laver Cup
 

Τελευταία Νέα